Budget Energie tarieven 2023 | Nieuwe tarieven Onder het Prijsplafond

Budget Energie Tarieven 2023

Budget Energie heeft op 18 januari 2023 haar nieuwe tarieven bekendgemaakt voor energie en gas. Budget Energie is een van de weinige energieleveranciers die met haar tarieven onder het prijsplafond komt. De prijs van gas en energie was nog nooit zo goedkoop. Ga direct naar Budget Energie om te besparen

budget energie tarieven

Er is de laatste jaren veel ophef over geweest: De tarieven van energie en dan met name de gasprijzen die voor veel onrust hebben gezorgd. Gelukkig zijn de gasprijzen de laatste maanden stabieler dan ooit. 

De overheid heeft een prijsplafond ingesteld (max. € 1,45 p. Kubieke meter voor gas en € 0,40 per KWh voor energie). Vanwege de enorme stijging van de gasprijzen zijn consumenten veel bewuster gaan leven en kiezen ervoor om de thermostaat een paar graden te verlagen. Het resultaat is dat er minder gas verbruikt is dan verwacht. Mede hierdoor zijn de gasprijzen sterk gedaald. 

budget energie

Is budget Energie Goedkoop?

Een van de goedkoopste energieleveranciers “Budget Energie” heeft het besluit genomen om energie te gaan aanbieden onder het prijsplafond, dit omdat de inkoop van energie en gas sterk gedaald is.

Overstappen Budget Energie

Steeds meer consumenten durven weer de overstap te maken van energiemaatschappij omdat ze het prijsplafond als vangnet hebben. De tarieven voor energie stabiliseren in 2023 en dat wekt vertrouwen bij de consument. Direct overstappen naar Budget Energie

overstappen budget energie

Budget Energie huidige tarieven (januari 2023).

De nieuwe variabele tarieven van Budget Energie bedragen € 0,39 per kWh stroom en € 1,39 per m3 gas. Daarmee zijn de tarieven van Budget Energie dus lager dan het prijsplafond. De tarieven van het prijsplafond zijn namelijk € 0,40 per kWh en € 1,45 per m3.

Als je deze prijzen gaat vergelijken met energiemaatschappijen als Vattenvall, Eneco of Essent zie je dat je bij Budget Energie in 2023 goedkoper uit bent voor gas en energie. 

Bekijk de actuele aanbiedingen op Budgetthuis.nl

 

Please follow and like us:
Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *