Weet jij Al of je glasvezel krijgt?

Glasvezel Gelderland

Glasvezel Gelderland: In steeds meer steden, plaatsen en dorpen in Nederland wordt glasvezel aangelegd. Het is de bedoeling dat in 2025 het overgrote deel van Nederland glasvezelinternet krijgt. In dit overzicht zie je weergave van alle plekken waar glasvezelverbindingen wordt aangelegd in de provincie Gelderland.

glasvezel gelderland 1
glasvezel nijmegen arnhem

Razendsnel Internetten met Glasvezelinternet

Glasvezelsteden

Met snelheden van 1Gbit/s ervaar je razendsnel internet. Met onze postcode check zie je direct of er glasvezel in jouw Gemeente beschikbaar is! 

 

Waar wordt glasvezel in Gelderland aangelegd?

De aanleg van Glasvezel in Gelderland wordt mogelijk gemaakt door kpn-netwerk. Op onze pagina Glasvezel Internet vergelijken kun je direct zien of jouw postcode al voorzien is van razendsnel glasvezel. Per provincie zie je waar er op dit moment aan glasvezel wordt gewerkt.

glasvezel werkzaamheden gelderland

Glasvezelsteden Gelderland

Nijmegen e.o. : Een groot gedeelte van Nijmegen is voorzien van Glasvezelverbinding. Ruim 95 procent heeft glasvezel in Nijmegen . De wijken zoals de benedenstad, het centrum, hesevelt, kwakkenberg, en neerbosch-oost worden momenteel van glasvezel voorzien. Ook het dichtbij gelegen Lent en Ewijk wordt er hard gewerkt aan een glasvezelaansluiting.

Arnhem:
Hier wordt er in meerdere wijken tegelijk gewerkt aan glasvezel. Namelijk Rijkerswoerd, Elderveld, De Laar, ’t Duifje en Arnhems broek.

glasvezel gelderland

Ede:
In Ede ligt al een tijdje glasvezelinternet maar nu zijn ook nieuwbouwwijken aan de beurt zoals in de buurt van Burgermeesterbuurt en stationsbuurt. Zo ook de wijken ENKA, Veldhuizen en Kernhem. Ook het dichtbij gelegen Veenendaal wordt in 2022 van glasvezel voorzien. kpn-netwerk heeft bij de gemeente vergunningen aangevraagd voor de aansluiten van glasvezel

Apeldoorn:
De werkzaamheden van glasvezel in Apeldoorn zijn goed op weg. Ruim 50% is inmiddels aangesloten op het glasvezelnetwerk. Dit betekent razendsnel internet en tv kijken. De hele omgeving van de Jachtlaan wordt voorzien van glasvezel. Je kunt dit herkennen aan de straten die worden opengebroken.

Glasvezel Gelderland: dorpen

Overigens wordt er ook hard gewerkt in kleinere Gemeentes in Gelderland.

• Wageningen
• Barneveld
• Scherpenzeel
• Roozendaal
• Doetinchem
• Zevenaar
• Lochem

Zoals je kunt zien zijn er al op veel plekken in Gelderland Glasvezel. Niet alle wijken komen op dit moment in aanmerking voor glasvezel. Daarom is het altijd handig om even de postcodecheck uit te voeren. Hiermee weet je direct of jouw adres glasvezel ready is. Wil je exact weten welke overige plaatsen in Gelderland voorzien worden? bekijk hier de netwerkkaart van kpn in de provincie Gelderland

gebieden glasvezel gelderland

Overstappen op Glasvezel

Overstappenvanprovider.nl heeft een Glasvezel Postcodecheck tool. Met deze tool kun je glasvezel vergelijken en direct overstappen op Glasvezel. De postcodecheck laat alle providers zien, actuele prijzen en aanbiedingen. Momenteel kun je erg goedkoop glasvezel aanvragen. De Gelderlander heeft een artikel over glasvezel geschreven

Heb je vragen over overstappen, vergelijken of over technische vragen m.b.t. internet? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op. Een van onze experts helpen jouw vraag te beantwoorden.

Glasvezel Vergelijken in GelderlandInternet Vergelijken

Vragen over onze vergelijker of heb je vragen omtrent overstappen van provider?
aarzel niet en vraag een van onze experts voor hulp

glasvezel internet vergelijken
Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee