Waar kunnen we je mee helpen?
Categorieën
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Wat is een WiFi Punt?

Wat is WiFi Plus

Je hebt het wel eens voorbij zien komen, als je een internetabonnement wilt afsluiten, wordt er gevraagd of je een wifi punt erbij wilt bestellen. Bij sommige internetproviders krijg je ze als een cadeau bij overstappen. Een wifi punt is een klein apparaat wat samenwerkt met je modem. Hierdoor heb je een groter en sterker wifi-netwerk in en rondom je huis.

WifiPlus: Verlengstuk van het modem

Het wifi punt kun je zien als een verlengstuk van je modem. Dit is vooral handig als in een huis woont met een groot oppervlakte, als het modem aan het ene kant van het huis staat, en je kantoor aan de andere kant van het huis, dan is een wifi punt geen overbodige luxe, vooral niet nu steeds meer mensen vanuit huis werken.

Waar je voorheen een streepje aan wifi had, met een wifi punt heb je weer vol bereik! Zo’n Wifipunt is heel erg fijn als je regelmatig problemen met je wifi ervaart. Als je bereik op zolder niet goed is, of als je met meerdere bewoners op de wifi verbonden bent. Door het plaatsen van een Wifi Punt voorkom je een hoop frustratie.

Wifipunt van T-mobile Thuis

Voor Wifi Plus heb je een stopcontact en het modem nodig waarmee je wilt verbinden. De Wifi punten van T-mobile zijn Accesspoints, dit werkt beter dan een versterker. Door Mesh Technologie zorg je voor een stabiele wifi snelheid binnen je huis. Je kunt bij ons T-mobile thuis pakketten vergelijken en meteen een WifiPunt bijbestellen. Ben je al klant bij T-mobile? Dan kun je via t-mobile thuis een wifi punt bestellen.

Wat kost een Wifi Punt?

Zoals eerder vermeld, kun je een wifi punt gratis krijgen als je gaat overstappen van provider. Je kunt bij ons het voordeligste internet vergelijken en je ziet ook direct de actuele acties, bijvoorbeeld met Wifipunt cadeau. In andere gevallen, bijvoorbeeld bij T-mobile betaal je per Wifi Punt 2,50 per maand, je hebt het wifi punt dan in bruikleen. Je kunt bij T-mobile een wifi punt 30 dagen gratis uitproberen, bevalt de wifipunt niet, dan stuur je hem gewoon terug.

KPN en Ziggo

De andere internetproviders, kpn en ziggo maken gebruik van een andere technologie. Ziggo heeft Smart WifiBooster en KPN heeft SuperWifi, een abonnement is niet mogelijk, je koopt het apparaat. Een nadeel hiervan is dat ze behoorlijk aan de hoge prijs zijn, het voordeel is dan wel dat ie van jou is. Momenteel biedt kpn gratis superwifi bij een abonnement.

Please follow and like us:
Inhoudsopgave