KPN Alles in 1

Alles in 1 van KPN is een internetpakket met Internet, Televisie en Vast bellen. Met Alles in 1 internet ben je voordeliger uit en heb je alle diensten in een overzicht. 

In 2022 is KPN door de Consumentenbond Uitgeroepen tot Beste Alles-in-1 Provider van Nederland

kpn alles in 1
kpn alles in 1 glasvezel

Wat is alles in 1

KPN Glasvezel Alles in 1

Met KPN Glasvezel behaal je een internetsnelheid tot 1GB/s. Dat is wel tien keer sneller dan ADSL. Met de KPN postcodecheck zie je direct of er op jouw adres glasvezel beschikbaar.

Glasvezel snelheid

Bij KPN kun je kiezen voor 100mb,200mb of 1GB/s aan Glasvezelinternet.

Is er op jouw postcode nog geen glasvezel beschikbaar? Dan is ADSL ook een goede optie. 

KPN alles in 1 vergelijken

alles in 1 van solcon pakket

Alles-in-1 pakket

Een Alles-in-1 pakket maakt het je makkelijk. Stel je eigen Alles-in-1 pakket van KPN samen op basis van uw behoeften.

internet en tv solcon icon

Glasvezel Alles in 1

Wordt je blij van supersnel internet én kijk je graag naar hoge kwaliteit tv? Kies dan voor glasvezel Alles in 1 van KPN.

internet only solcon

Alles in 1 aanbiedingen

KPN heeft regelmatig leuke Alles in 1 aanbiedingen waarbij je extra korting krijgt op je internetabonnement. Zie hier de actuele acties

kpn alles in 1 pakket

KPN is er al sinds 1998. En domineert al jaren de telecom en internetmarkt. Altijd bezig met Vernieuwing en Ontwikkeling. Voor ’98 was het onderdeel van PTT post, later is dit opsplitst en veranderd in het nu zo bekende KPN. In Nederland richt KPN zich voornamelijk op Internet, Televisie, vaste en mobiele telefonie. 

kpn pakket veranderd

Wat zit er in een alles in 1 pakket van KPN?

KPN biedt drie verschillende Alles in 1 pakketten aan. Elk pakket heeft minimaal 1 HD ontvanger. Met standaard 60 zenders waarvan 28 in HD-Kwaliteit. 

Zo kun je gebruik maken van programma gemist, begint gemist en pauzeren. Ook heb je een ruim aanbod in  Videotheek voor Thuis. Alles in 1 van kpn is een slimme keuze als je van hoogwaardig entertainment houdt.

KPN Alles-in-1 Aanbiedingen

Wie houdt er niet van een leuk cadeau of een fikse korting op je internetabonnement? KPN heeft regelmatig acties bij Alles in 1 pakketten. Nieuwe klanten kunnen gebruik maken van een KPN Welkomstcadeau

kpn alles in 1 aanbiedingen

Alles in 1 pakketten:

Je hebt keuze uit drie pakketten. De zogeheten instap, standaard of Premium. Hoe duurder het pakket, des te meer extra’s en een hogere internetsnelheid. 

Instap

De naam zegt het al. Het instap pakket is een basispakket en tevens het goedkoopste Alles in 1 pakket.  Je krijgt één HD tv-ontvanger. Je kunt online TV kijken en de maximale snelheid voor internet is 20 Mbit/s bij downloaden en 2Mbit/s bij uploaden. De kosten om te bellen zijn € 0,10 p.m. naar vast en mobiel.

Standaard

Het meeste gekozen Alles in 1 pakket van KPN is het Standaard pakket.. Je krijgt alles uit het Instap pakket met een aantal extra’s. Je krijgt een extra HD tv-ontvanger en hiermee kun je ook opnemen. Het internet is een stuk sneller: 60 Mbit/s bij het downloaden en 6 Mbit/s bij uploaden. Bij dit pakket zit Spotify Premium ingebrepen.

Premium

Dit is het duurste pakket van KPN.  Extra’s zijn het HBO pakket, onbeperkt gratis bellen en KPN Veilig. KPN Veilig is een anti virus pakket zodat je veilig kunt internetten. Deze mag je op 3 apparaten (PC, laptop, tablet of smartphone) tegelijk in huis gebruiken. Bekijk de Alles in 1 pakketten van kpn


Internet Vergelijken

Vragen over onze vergelijker of heb je vragen omtrent overstappen van provider?
aarzel niet en vraag een van onze experts voor hulp

glasvezel internet vergelijken
Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee