tijdelijk internet

Een internetabonnement is ná een jaar altijd maandelijks opzegbaar. 

Soms heb je om andere redenen even tijdelijk internet nodig, bijvoorbeeld bij een verhuizing. De meeste providers bieden allemaal een jaarcontract. Er is er eentje waar je direct een abonnement kunt afsluiten zonder jaarcontract, namelijk KPN maandelijks opzebaar.

 

kpn maandelijks opzegbaar

Internet en TV maandelijks opzegbaar.

Internet en Tv maandelijks op te zeggen. Hoe relaxed is dat? Je wilt vrijheid, blijheid, en nergens aan vast zitten, Dat is Internet Thuis zonder abonnement. Ben jij al overgestapt naar een maandelijks opzegbaar internet en tv abonnement? Geen jaarcontract voor je Wifi, televisie of vast bellen. 

Veel mensen weten niet dat een abonnement geen vereiste is en dat je elke elke maand kunt opzeggen. Terwijl grote internetproviders als kpn en ziggo dit aanbieden. Dus heb je even tijdelijk internet nodig? Dan is internet thuis maandelijks opzeggen een goede oplossing.

Stap bijvoorbeeld over naar kpn internet die maandelijks opzegbaar isWant waarom zou je een heel jaar lang vast willen zitten aan een contract? De een doet het vanwege de korting, de ander vind overstappen met cadeau een goed idee. 

internet thuis maandelijks opzegbaar

Als je een maandelijks opzegbaar abonnement afsluit, dan krijg je vaak geen korting en ook geen cadeau. Maar dat houdt wel in dat je elke maand je abonnement kunt opzeggen en kunt overstappen van provider. Fijn toch?

Voordelen Internet en Tv Maandelijks opzegbaar

  1. Vrij van een jaarcontract
  2. Flexibel opzeggen
  3. Altijd kunnen overstappen

Nadelen Internet en TV maandelijks opzeggen

  1. De prijs is vaak wat hoger
  2. Je krijgt geen grote kortingen

Bij kpn thuis internet en tv betaal je 3 euro extra voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Het voordeel is natuurlijk dat je niet gebonden bent aan een abonnement. 

Zonder Jaarcontract

Het is sowieso goed om te weten dat als je een jaarabonnement hebt, deze na dit jaar maandelijks op te zeggen is en je dus geen verplichtingen meer hebt.

Veel mensen denken dat ze jaren vast zitten aan een contract, dit is niet het geval. Wel is het zo dat je een opzegtermijn van 30 dagen hebt. Bij je nieuwe provider kun je aangeven dat je wilt overstappen met de overstapservice coin.

Wat zijn de internetkosten per maand als je tijdelijk internet thuis wilt afsluiten? Een maandelijks opzegbaar abonnement afsluiten doe je vanaf 30 euro
De kosten voor internet liggen bij maandelijks opzegbaar iets hoger omdat je geen korting krijgt die je bij een jaarcontract vaak wel krijgt.
Zo kun je alleen internet afsluiten maar ook internet en tv. Zo is ook internet en tv maandelijks opzegbaar.

Vergelijk goedkope abonnementen

internet tv thuis

Vergelijk maandelijks opzegbare abonnementen

Maar welke internet aanbieders hebben deze optie? Op deze pagina lees alles over maandelijks opzegbare internet en tv abonnementen en kun je direct je keuze maken om over te stappen. Onderaan deze pagina vind ook onze internet vergelijker, die vergelijkt op basis van internetproviders die maandelijks opzegbaar zijn.

kpn internet maandelijks opzegbaar

Abonnement vs maandelijks opzegbaar

Niet veel providers bieden de optie maandelijks opzeggen aan, echter de twee grootste spelers op de markt bieden dit wel aan. Namelijk KPN en Ziggo. Hier maken ze vaak geen reclame voor omdat ze uiteraard liever hebben dat je een jaarabonnement afsluit. Na het lezen van deze pagina weet je exact welke stappen je moet zetten om je abonnement maandelijks te kunnen opzeggen.

kpn maandelijks opzegbare internet en tv abonnementen

Kpn Internet Maandelijks Opzegbaar

Kpn heeft internet en tv dat je maandelijks kunt opzeggen. Zoals eerder gezegd kun je dus bij KPN terecht als je internet en tv maandelijks wilt kunnen opzeggen. De looptijd van 12 maanden komt te vervallen en wordt automatisch op maandelijks gezet. Dit betekent dat je ieder gewenst moment kunt overstappen van provider. Ideaal als je korte tijd ergens woont, of om andere redenen vrij wilt zijn van een abonnement.

internet thuis maandelijks opzegbaar kpn
Hoe je bij KPN maandelijks opzegbaar aanvinkt

Prijs maandelijks opzegbaar internet en tv

Nu je weet dat je maandelijks kunt opzeggen wil je graag weten wat je dan gaat betalen. Normaal gesproken heeft kpn diverse acties uitstaan, met name 6 maanden korting: van 47,- voor 35,-. Deze actie komt te vervallen als je maandelijks wilt opzeggen. 

Hier een overzicht van de prijzen bij een maandelijks opzegbaar internet, tv en bellen abonnement:

Internet thuis mogelijkheden:

  1. Internet – €47.-
  2. Internet en TV – €57,-
  3. Internet, TV en Vaste Telefonie: €59,-

De bovengenoemde prijzen zijn exclusief extra HD zenders, netflix of andere extra opties. Bestel direct je internet pakket op KPN. Of doe hieronder de vergelijking en stap direct over.

Maandelijks opzeggen bij Ziggo.nl

Via ziggo.nl werkt het net even iets anders. Je kunt bij ziggo geen maandcontract kiezen, maar is wel maandelijks opzegbaar. In het bestelprocedure kun je hier niet voor kiezen, je sluit ten alle tijden een abonnement af voor onbepaalde tijd, je kunt deze dus maandelijks opzeggen. Let op, dit geldt niet voor acties met cadeau’s en kortingen, dan geldt er vaak een looptijd. Informeer goed bij ziggo.nl dat je een maandelijks opzegbaar abonnement wilt.

Bekijk hier de actuele prijzen op ziggo.nl

Je kunt ook op andere manieren overstappen zonder een abonnement af te sluiten bij een van de internet providers. Er zijn een aantal manieren om b.v. een wifi abonnement af te sluiten d.m.v. een dongel of mifi router. Voor een dongel heb je een simkaart nodig. Je zou dan kunnen overstappen naar een providers als vodafone en daar een simkaart voor wifi te nemen. Het is niet de meest voor de handliggende manier om internet af te sluiten, via een simkaart internetten is vaak veel duurder omdat je per MB betaalt. Ziggo Glasvezel check

Een goede aanrader is kpn thuis. Je kunt direct tijdens het bestellen aangeven dat je maandelijks wilt opzeggen. Dat is gewoon zekerheid waar je van op aan kunt.

Er zijn vele voordelen verbonden aan maandelijks kunnen opzeggen. Net als alle jaarabonnementen kun je bij internet thuis maandelijks opzegbaar ook kiezen voor Internet Only, Alles-in-1-pakketten, Internet en TV. Of je nu Glasvezel wilt of DSL. Beiden zijn mogelijk. En het fijne is dat je maandelijks kunt opzeggen. 

 

Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee