"Alle Internetproviders op 1 plek, wat ga jij besparen? "

Internet & TV Vergelijken

Met onze internet en tv vergelijker zie je direct hoeveel je kunt besparen als je overstapt van Internetprovider. Bespaar jaarlijks 200 euro door te vergelijken en over te stappen.

Na het invullen van je postcode krijg je een lijst te zien met beschikbare internetaanbieders.  

internet tv vergelijken

internet online vergelijken

Direct geld besparen

Overstappen Internet & TV

 

Overstappen internet en tv doen mensen vaak om bijvoorbeeld goedkoper uit te zijn. Anderen willen een betere kwaliteit. Wat je reden ook is, met deze vergelijker maak je de juiste keus. Heb jij de juiste match? Bespaar tot wel 200 euro per jaar. Kun je nagaan hoeveel je bespaard! Het is verstandig om dit jaarlijks te onderzoeken, want soms krijg je een leuk cadeau bij overstappen. 

Wil je liever Glasvezel Vergelijken? 

Internet Vergelijken

alles in 1 van solcon pakket

Alles-in-1 Vergelijken

Een Alles-in-1 pakket maakt het makkelijk. Stel je eigen Alles-in-1 pakket van alle Internetproviders samen op basis van uw behoeften.

internet en tv solcon icon

Internet & Bellen

Wordt je blij van supersnel internet én bel je veel met de vaste telefoon? Kies dan voor een internet en bellen pakket

internet only solcon

Internet Only

Ben je op zoek naar een internet only abonnement?Vergelijk direct alle alleen internet pa

internet thuis vergelijken...

Internet en tv vergelijken

Een internet abonnement moet aan een aantal dingen voldoen. De beschikbaarheid op jouw adres, een gunstige prijs en natuurlijk een stabiele verbinding. Voordat je overstapt is het verstandig om alle opties naast elkaar te leggen en een vergelijking te maken. Met de vergelijker van Overstappenvanprovider.nl is dat zo gepiept. Doe de internet postcode check en wij laten jouw de beste opties zien die op jouw adres beschikbaar zijn. De abonnementen die we vergelijken zijn van de beste providers van Nederland.

Hoe werkt onze vergelijkingsmodule?

Wil je meteen overstappen en een nieuw abonnement? Vergelijk internet en stap over in deze eenvoudige stappen.

postcodechecker

Stap 1. Doe de postcodecheck

Voer je postcode in en bekijk direct welke abonnementen en providers beschikbaar zijn op jouw adres.

Stap 2. Vergelijk de verschillende providers

In het overzicht staan alle beschikbare providers. Gebruik onze filter om je internet abonnement te vergelijken. De meest goedkope internet staat boven.

Stap 3. Begin met overstappen

Stap over op het gekozen abonnement en ga direct naar de website van de aanbieder. Zij zorgen voor een makkelijke overstap, zodat je nooit zonder internet komt te zitten.

Stap 4. Geniet en bespaar

Nu je bent overgestapt begin je met genieten van je nieuwe abonnement. Je krijgt nu per mail alle info opgestuurd van jouw gekozen internetprovide

Internet zonder TV

Over het algemeen is alleen internet goedkoper dan een alles-in-1-pakket. Je neemt namelijk minder diensten af. Hierdoor kun je besparen en heb je een gunstiger internet abonnement. Op maandbasis bespaar je ruim 10 euro.

goedkoop internet

Overstappen op goedkoper internet en tv

Waarom teveel betalen als je ook voordelig, goedkoop internet en tv kunt afsluiten. Door te vergelijken krijg je een overzicht van alle internet aanbieders met op de 1ste plaats, de goedkoopste aanbieder van 2022.

Wij hebben een selectie gemaakt van alle internet-pakketten. Zo vind je de goedkoopste tv aanbieder, de beste providers onder 1 dak. Zo kun je makkelijk overstappen op goedkope internet. Je bespaart door te tv en internet te vergelijken ruim 200 euro per jaar.

Korting bij aanbieders

Wist je dat je in sommige gevallen ook een cadeau krijgt tijdens het overstappen? Ook hier hebben wij een overzicht van gemaakt, zo zie je per provider, welke korting of cadeau je krijgt. Tel uit je winst!

Met de huidige inflatie en stijgende energieprijzen wil je gewoon op je maandlasten besparen. De concurrentie tussen providers is nog nooit zo groot geweest, en nu is het de tijd om te kiezen voor een goedkoop en voordelig internet abonnement. Want waarom zou je per maand meer betalen voor hetzelfde product? Tuurlijk moet je ook naar kwaliteit kijken, en de ene provider is de ander niet. Sommige bieden glasvezel aan, anderen niet. Dit kun je checken in door onze glasvezel vergelijker in te vullen.

Maar over het algemeen, en dan hebben we het over 95% is de kwaliteit hetzelfde, het komt af en toe voor dat een provider niet de internetsnelheden kan leveren zoals beloofd. Daarom wordt tegenwoordig bij het invullen van de postcode check aangegeven welke snelheid mogelijk is. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan.

Goedkoopste tv aanbieder

Er zijn in feite drie grote aanbieders in Nederland, namelijk KPN, T-mobile en Ziggo. De overige providers als Delta, en Caiway maken hun weg om hun positie in de internetmarkt te versterken. Kleinere aanbieders zoals Youfone, Budget, Solcon en Online.nl maken gebruik van het netwerk van KPN. Ook dan is het handig om jaarlijks over te stappen, omdat je dan elk jaar een nieuwe aanbieding krijgt. De goedkoopste tv aanbieder vind je in onze internet vergelijk-systeem, hierboven

Maar je gaat toch niet elk jaar die rompslomp aan, van het plaatsen van een modem, eventueel een monteur en alles opnieuw installeren? Dat ligt in deze huidige tijd totaal anders. Het is namelijk niet zoals vroeger waarbij je met allemaal kabels moest werken. De Modems en Wifipunten in 2022 zijn gemaakt voor PLUG EN PLAY. Dit betekent: stekker er in en voilà, je hebt een internetverbinding. (Met uitzondering op glasvezel als deze nog moet worden geïnstalleerd in de woning). Dus ja het loont zeker om te overwegen en te kiezen voor een goedkopere provider.

Vaste lasten verlagen

Je maandlasten gaan omlaag, waardoor je extra ruimte krijgt voor andere dingen. Ook voor consumenten die meer controle willen over hun maandelijkse abonnementen is dit een superhandige manier om te verlagen. Overstappenvanprovider.nl helpt je graag om je maandlasten te verlagen. Het is ons doel om voor jou als consument de beste deal te laten scoren.

internet-aanbieders-vergelijken
Service
Internet Provider Vergelijken

Je wilt goedkoop internet en tv vergelijken. Met onze internet vergelijker kun je veel geld besparen. Internet en televisie kijken wordt zo een stuk leuker. Doe de postcode check en stap over op Internet en TV.

Als je Internet wilt vergelijken dan is het handig om de huidige tarieven te weten. Met onze vergelijker zie je de actuele kosten. Hieronder een overzicht met tarieven die gelden voor 2022

Begin met Glasvezel Vergelijken en stap over op razendsnel internet.

Internet, TV en vast bellen tegen de laagste prijs. Start vandaag met Alles-in-1 Vergelijken

Alleen Internet en TV zonder bellen. Dan gebruik je onze Internet en TV Vergelijker

Voor als je geen Televisie nodig hebt, maar alleen Internet en Bellen wilt vergelijken

Alleen Internet vergelijken. Bespaar tot 200 euro per jaar.


Internet Vergelijken

Vragen over onze vergelijker of heb je vragen omtrent overstappen van provider?
aarzel niet en vraag een van onze experts voor hulp

glasvezel internet vergelijken
Mis geen cadeau!

Ontvang éen keer per maand alle Welkomstcadeau’s van alle internetproviders in je mail. Met welk cadeau stap jij over?