overstappen naar t-mobile thuis

Internet en TV  T-Mobile Thuis

Je wilt kosten besparen, jouw vaste lasten verlagen en snel en betrouwbaar internet en tv? Dan is Overstappen naar T-mobile Thuis een slimme keuze. Want bij T-mobile thuis kies je voor razendsnel glasvezel of DSL voor een vast lage prijs per maand. Je kiest jouw internet/tv pakket al vanaf 25 euro per maand. 

t mobile thuis internet en tv

 

Overstappen is zo gepiept! Met de overstapservice van T-Mobile Thuis gebeurt overstappen automatisch. Het enige wat je hoeft te doen is het modem in het stopcontact te steken, en voila je hebt internet. Een kwestie van een paar minuten werk. 

Bekijk hier de actuele acties op Tmobile Thuis.nl

Overstappen? Vergelijk en pak de beste prijs.

Dit is een overzicht van alle huidige T-mobile Thuis internet pakketten met bijbehorende acties. Wil je ook andere internetproviders vergelijken? Bekijk dan onze internet vergelijken pagina

 

 

 

overstappen naar t mobile thuis

Direct naar T mobile thuis.nl

Overstappen van T-mobile Thuis naar

  • Ziggo
  • Kpn
  • Delta

Als je juist wilt overstappen van T-mobile naar Kpn, ziggo of Delta. Bekijk dan de Internet & TV Pagina

T-mobile Internet Thuis

Wie wilt er niet profiteren van goedkoper internet en tv? Een van de redenen waarom overstappen naar T-mobile Thuis een slimme keuze is. Naast het voordelige internetabonnement, heeft T-mobile Thuis ook lovende Reviews. bij T-mobile Thuis heb je keuze uit Glasvezel en DSL.

T-mobile Thuis Glasvezel

Op steeds meer plekken in Nederland is T-mobile glasvezel aan het uitrollen. Doe de postcodecheck om te kijken of Glasvezel op jouw adres beschikbaar is. Wist je dat je door het omzetten van je internet abonnement ruim 200 euro kunt besparen? Mooi meegenomen toch?

T Mobile Thuis met een cadeau

Ook T-mobile thuis heeft regelmatig leuke cadeaus bij een abonnement. De meest populaire is toch wel de 6 maanden korting. 6 maanden Internet en TV voor maar 35 euro. Het internet en TV pakket wordt ook wel het Alles-in-1 Pakket genoemd en heeft naast Internet en Televisie, vaste telefonie.

t mobile glasvezel overstappen

Bekijk de actuele prijzen op T-mobile Thuis

Keuze uit verschillende internetsnelheden

Veranderen van provider omdat je sneller internet wilt? Bij T-mobile Thuis heb je keuze uit 100, 400mbit/s en zelf 1 Gbit/s down en uploadtijd.

De snelheid die je nodig hebt hangt af van de hoeveelheid mensen die thuis tegelijkertijd aan het internetten zijn, en ook wat je online doet. Per adres verschilt ook welke snelheid mogelijk is. Als je exact wilt weten wat er mogelijk is op jouw adres dan kun je de postcodecheck doen.

t mobile tv thuis

Maximaal genieten met T-mobile TV.

T-mobile TV: 64 zenders, waarvan 59 in HD en gratis kijken naar sportzender ESPN. Maximaal genieten van je favoriete programma’s.

Met tal van extra functies haal je alles uit je TV, zoals Terug Kijken, Pauzeren en Begin gemist. Dit maakt tv kijken nog leuker. Extra korting als je TV en Internet combineert met T-mobile Mobiel. Bekijk hier de zenderlijst van T-mobile TV

Goedkoper Internet

Als je voor T-mobile thuis kiest, bespaar je soms wel tot 200 euro per jaar op Internet en TV. Steeds meer huishoudens worden voorzien van Glasvezel. Het snelste internet van dit moment

t mobile thuis abonnement aanbieding

Tot die tijd heeft u de mogelijkheid om een DSL verbinding af te sluiten. Met de T-mobile thuis postcodecheck zie je direct of er glasvezel mogelijk is op jouw adres.

Bij het overstappen heb je een aantal gegevens nodig van je huidige provider.

  • Klantnummer
  • 06-nummer
  • Einddatum van je contract

Deze gegevens vul je in het aanmeldscherm, hierdoor wordt overstappen naar T-mobile Thuis automatisch gedaan. Let daarbij op dat je de juiste einddatum opgeeft.

Direct overstappen naar T-mobile Thuis

Nieuwe aanleg van Glasvezel in de volgende steden: Glasvezel Rijswijk, Glasvezel Nieuwegein Glasvezel Leidschendam/Voorburg Glasvezel Wassenaar

1x per maand de beste deals

Ontvang 1x per maand een overzicht van cadeaus bij Overstappen Van Provider.  Zo ben je als eerste op de hoogte van overstap acties.