Glasvezel Alphen aan den Rijn – Kpn voorziet de wijken van Supersnel Internet

Glasvezel In Alphen aan den Rijn: Bijna alle huishoudens voorzien van Glasvezel Internet. Kpn Netwerk voert momenteel onderhoud uit.

**Week Deal bij KPN: 12 maanden Glasvezel 1gb/s €35,- Mis hem niet !Ga direct naar kpn

Wijken als Ambachtenbuurt, Heuvelweg, Stromenbuurt, Horstenbuurt, Burgtenbuurt, Componistenbuurt, Planetenbuurt, Paddestoelenbuurt, Weidebloemenbuurt, Edelstenenbuurt, Emmalaan, Bomenbuurt, Hazeveld, Lijsterlaan, Van Boetzelaerstraat, Berendrecht zijn als eerste aan de beurt. Deze buurten worden van supersnel internet voorzien. 

Liever ziggo glasvezel Alphen aan den Rijn? Bekijk dan overstappen naar ziggo

glasvezel alphen aan den rijn

Overstappen op Glasvezel

Bewoners van Alphen aan den Rijn kunnen op korte termijn glasvezel internet verwachten. In  Alphen aan den Rijn is kpn op dit moment bezig Glasvezel aan te leggen. Niet alleen consumenten maar ook bedrijven profiteren van sneller internet. Veel mensen vragen zich af of glasvezel mogelijk is op hun adres.

glasvezel kpn  alphen aan den rijn

Beschikbaarheid van Glasvezel

Maar hoe weet je nou of er al glasvezel in uw woning beschikbaar is? Om dat te achterhalen kunt u een postcodecheck uitvoeren op de website van kpn. In een paar tellen weet je of glasvezel op uw adres mogelijk is.  U zou het ook aan de hand van de bekabeling in uw straat kunnen zien, het glasvezelkabel steekt vaak voor uw deur uit de grond. Op dat moment is glasvezel beschikbaar. Sinds kort kun je bij ons ook Glasvezel internet vergelijken. Je ziet direct een overzicht van alle internetproviders en lopende acties

 

kpn postcodecheck glasvezel

Glasvezel aanvragen

U kunt dan een aanvraag voor glasvezel abonnement aanvragen bij kpn. Zodra de aanvraag bij kpn binnen is, wordt de kabel van buiten naar binnen in de meterkast geplaatst. en Voila, u heeft internet. Ondanks dat u de mogelijkheid tot glasvezel-internet heeft, betekent niet dat u verplicht bent dit af te nemen. U kunt ook gewoon bij uw huidige provider blijven. Lees hier een T-mobile Thuis review


alphen krijgt glasvezel

Alles over Glasvezel

De Gemeente Rotterdam heeft inmiddels glasvezel aangelegd gekregen. Bekijk hier 10 veelgestelde vragen over glasvezel.  Veel mensen vragen zich af of het verstandig is om over te stappen op glasvezel. Experts op het gebied van glasvezel leggen uit waarom het een goede keuze is. Lees hier een blog Overstappen van ziggo naar kpn glasvezel

Kpn netwerk

Kpn is hard aan het werk geweest om de glasvezelverbinding in uw wijk tot stand te brengen. Werknemers met oranje hesjes hebben de laatste tijd hele stoepen opengebroken om het glasvezel-internet mogelijk te maken. Vele straten lagen open maar werden vervolgens weer snel dichtgemaakt. De gemeente Alphen aan den Rijn is blij met de komst van Glasvezel en heeft voor meerdere wijken vergunningen afgegeven om de aanleg van glasvezel door te voeren. Ben je benieuwd of er al glasvezel beschikbaar is? Bekijk dan de website van kpn

Supersnel Internet

Naar zeggen wordt in 2021 een groot gedeelte van Alphen aan den Rijn voorzien van glasvezelaansluiting. Als je gebruik wilt maken van glasvezel dan kun je ervoor kiezen om over te stappen. Is glasvezel nog niet beschikbaar dan zou je alsnog kunnen overstappen naar kpn. Kpn doet gratis een upgrade van dsl naar glasvezel.

Postcodecheck Glasvezel

De eerste aansluitingen vinden plaats in Ambachtenbuurt, Heuvelweg, Stromenbuurt, Horstenbuurt, Burgtenbuurt, Componistenbuurt, Planetenbuurt, Paddestoelenbuurt, Weidebloemenbuurt, Edelstenenbuurt, Emmalaan, Bomenbuurt, Hazeveld, Lijsterlaan, Van Boetzelaerstraat, Berendrecht Het gaat om ruim 12.000 aansluitingen en huishoudens hebben al de vraag gekregen of ze glasvezel willen ontvangen op hun woonadres.

Doe hier de postcodecheck voor glasvezel en ontdek of supersnel internet op jouw adres beschikbaar is.

glasvezel aanleg werknemer

Snelheid: 1000Gbits per Seconde

Iedereen heeft recht op snel internet. Voor ontspanning maar ook voor werk. Veel mensen werken vanuit huis en als het hele gezin tegelijk aan het streamen is, dan is glasvezel zeker geen overbodige luxe. De snelheid van Glasvezel is ruim 1000Gbits per seconde. Dat is 10x sneller dan een DSL aansluiting.

Wat is glasvezel?

Glasvezel zorgt er met name voor dat het internet supersnel en stabiel blijft. Benieuwd naar wat glasvezel precies is? Bekijk informatie over glasvezel op wiki. Of begin direct Glasvezel internet vergelijken met onze vergelijktool.

Of bekijk hier een filmpje van de consumentenbond over glasvezel.

Onderhoud in de wijk

Het netwerk wordt in Alphen aan den Rijn, wijk voor wijk aangelegd. Eind 2021 start het werk in de overige wijken. Alle inwoners worden geïnformeerd over de werkzaamheden. Lees hier hoe overstappen werkt.

De verwachtingen zijn dat heel Alphen aan den Rijn over een paar jaar dekkend internet heeft, zodat alle bewoners kunnen profiteren van een supersnelle internetverbinding.

Ben jij woonachtig in Alphen aan den Rijn? Kijk dan snel op de website van kpn of Glasvezel bij jou mogelijk is. 

Ook de gemeente heeft een nieuwsbericht uitgezet voor glasvezel in de Alphen aan den Rijn

Overstappenvanprovider.nl,  dat loont.

Wij zijn een 100% onafhankelijke vergelijk-website. Wij selecteren voor jou de beste providers. In éen oogopslag zie je de beste deals. Met de postcodecheck kun je zien welk internet beschikbaar is. Zo kun je Glasvezel vergelijken of start direct met Internet vergelijken 

Met klantvoordeel ontvang je zelfs nog extra voordeel op zowel je internet als mobiel-abonnement. Gewoon omdat je al klant bent. Op onze Internet met cadeau pagina zie je alle actuele acties van alle internetaanbieders. Wil je na het lezen van dit artikel liever van alle providers Internet Only Vergelijken?

Please follow and like us:
Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *