Glasvezel in Nieuwegein – Kpn voorziet Wijken van Supersnel Internet

Glasvezel In Nieuwegein: Ruim 30.000 nieuwe aansluitingen in Nieuwegein. Huishouden worden voorzien van supersnel Internet, namelijk Glasvezel.   Kpn Netwerk voert momenteel onderhoud uit. Direct KPN Glasvezel aanvragen

 

 

Speciaal en alleen via deze link, een unieke actie: 12 maanden voor 35 euro. Kijk of glasvezel beschikbaar is op uw adres

kpn glasvezel aanvragen

Wijken als het stadscentrum, Zuilenstein, Doorslag, Blokhoeve, Galcop, Batau-noord en zuid, Zandveld, Fokkesteeg,
Jutphaas-wijkersloot zijn als eerste aan de beurt. Deze buurten worden van supersnel internet voorzien. Momenteel heeft KPN een actie: 6 maanden Internet & Tv voor maar 35 euro. Bekijk of glasvezel beschikbaar is op uw adres

glasvezel in Nieuwegein

Overstappen op Glasvezel

Bewoners van Nieuwegein kunnen op korte termijn glasvezel internet aanvragen. In bijvoorbeeld Het stadscentrum van Nieuwegein is kpn op dit moment bezig Glasvezel aan te leggen.

Niet alleen consumenten maar ook bedrijven genieten van sneller internet. Veel mensen vragen zich af of glasvezel mogelijk is op hun adres. Kpn doet glasvezel gratis aanleggen maar ook aansluiten. Dit wordt door een monteur gedaan.

Het pakket van glasvezel bevat: Een modem en kabels. Het glasvezelkastje wordt door de monteur in de meterkast geplaatst. Bekijk de aanbiedingen op KPN.nl 

 

Internet aanvragen KPN

Inwoners van Nieuwegein maar ook als u elders in het land woont kunt u internet aanvragen bij KPN. Een aanvraag duurt 5 minuten en is zo gepiept.  >Direct online internet van kpn aanvragen

internet aanvragen kpn

 

kpn glasvezel check

Op de website van kpn kun je een glasvezel check doen. Hierdoor weet je direct of er glasvezel internet mogelijk is op uw adres.

Beschikbaarheid van Glasvezel Kpn

Maar hoe weet je nou of er al glasvezel in jouw huis beschikbaar is? Om dat te weten te komen kunt u een postcodecheck uitvoeren op de website van kpn.

In een paar tellen weet je direct of glasvezel op uw adres mogelijk is. U zou het ook aan de hand van de bekabeling in uw straat kunnen zien, het glasvezelkabel steekt voor uw deur uit de grond, en heeft een oranje kleur.

Op dat moment is glasvezel beschikbaar en kan de kabel op aanvraag doorgetrokken worden.

glasvezel in Nieuwegein van kpn

 

Glasvezel aanvragen bij KPN

U kunt dan een aanvraag voor glasvezel abonnement aanvragen op kpn.nl . Zodra kpn de aanvraag ontvangen heeft, wordt de kabel naar binnen gebracht in de meterkast geplaatst. en Voila, u heeft razendsnel internet.

Ondanks dat u de mogelijkheid tot glasvezel-internet heeft, betekent niet dat u verplicht bent dit af te nemen. U kunt ook gewoon bij uw huidige provider blijven. Lees hier een T-mobile Thuis review

glasvezel nieuwegein

Alles over Glasvezel

Kpn heeft ook onlangs in Rijswijk Glasvezel internet aangelegd. Bekijk hier 10 veelgestelde vragen over glasvezelverbinding.  Veel mensen vragen zich af of het verstandig is om over te stappen op glasvezel. Experts op het gebied van glasvezel leggen uit waarom het een goede keuze is. Lees hier een blog Overstappen van ziggo naar kpn glasvezel

Kpn netwerk

Kpn is hard aan het werk geweest om de glasvezelverbinding in jouw wijk aan te leggen. Werknemers met oranje hesjes hebben de laatste tijd hele stoepen opengebroken om het glasvezel mogelijk te maken.

glasvezel nieuwegein kpn

Vele straten lagen open maar werden vervolgens snel weer dichtgemaakt. De Gemeente Nieuwegein is blij met de komst van Glasvezel en heeft voor meerdere wijken vergunningen afgegeven om de aanleg van glasvezel door te voeren.

Ben je benieuwd of er al glasvezel beschikbaar is? Bekijk dan de website van kpn

Supersnel Internet

Naar zeggen is in 2021  een groot gedeelte van Nieuwegein voorzien van glasvezel. Als je gebruik wilt maken van glasvezel dan kun je ervoor kiezen om over te stappen. Is glasvezel nog niet beschikbaar dan zou je alsnog kunnen overstappen naar kpn. Kpn doet gratis een upgrade van dsl naar glasvezel.

Postcodecheck Glasvezel

De eerste aansluitingen vinden plaats in het Stadscentrum, Zuilenstein, Doorslag en Fokkesteeg. Het gaat om ruim 30.000 aansluitingen en bewoners hebben al de vraag gekregen of ze glasvezel willen ontvangen op hun woonadres.

postcodecheck voor glasvezel en ontdek of supersnel internet beschikbaar is.

glasvezel aanleg van kpn

Snelheid: 1000Gbits per Seconde

Iedereen heeft recht op supersnel internet. Voor ontspanning maar ook voor werk. Veel mensen werken vanuit huis en als het hele gezin tegelijk aan het internetten is, dan is glasvezel zeker geen overbodige luxe. De snelheid van Glasvezel is ruim 1000Gbits per seconde. Dat is 10x sneller dan DSL.

Wat is glasvezel?

Glasvezel zorgt er met name voor dat het internet supersnel maar vooral stabiel blijft. Benieuwd naar wat glasvezel precies is? Bekijk informatie over glasvezel op wiki.

Of bekijk hier een filmpje van de consumentenbond over glasvezel.

Onderhoud in de wijk

Het netwerk wordt in Nieuwegein, wijk voor wijk aangelegd. Eind 2020 start het werk in de naastgelegen wijken. Alle inwoners krijgen bericht over de werkzaamheden. Lees hier hoe overstappen werkt.

De verwachtingen zijn dat heel Nieuwegein over een paar jaar dekkend internet heeft, zodat alle bewoners kunnen profiteren van een supersnelle internetverbinding.

Ben jij woonachtig in de Gemeente Nieuwegein? Kijk dan snel op de website van kpn of Glasvezel bij jou mogelijk is.

Ook de gemeente heeft een nieuwsbericht uitgezet voor glasvezel in de gemeente Nieuwegein

 

Bekijk hier de Glasvezel Ziggo mogelijkheden.

Please follow and like us:
Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee

2 thoughts on “Glasvezel in Nieuwegein – Kpn voorziet Wijken van Supersnel Internet

    1. Hoi Astrid, dat is niet verplicht. Je bepaalt zelf of je wel of geen glasvezel wilt. Als je niet wilt overstappen naar kpn kun je gewoon bij Ziggo blijven. Als je in de toekomst van gedachten veranderd kun je altijd de kabel naar binnen laten trekken. Groetjes,
      Johnny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *