Site icon Overstappenvanprovider.nl

Gratis TV bij Internet Abonnement – Smart TV bij Internet Abonnement

gratis tv bij abonnement

gratis tv bij abonnement

Gratis TV bij een internet Abonnement

Een Gratis TV bij een internet Abonnement van KPN of Solcon scoren? Een van de weinige internet providers die regelmatig hele gave welkomstcadeau’s weggeeft bij het overstappen van een Internet abonnement, zoals bijvoorbeeld een Philips Smart TV. Zo’n welkomstcadeau komt regelmatig voorbij. Maar Wanneer? Hier zie je alle actuele aanbiedingen van een internet abonnement met TV. Ga direct naar KPN internet 

Update: *Vanaf 23 aug profiteer je van een Gratis TV van Philips t.w.v. €499,-  bij overstappen naar Solcon Internet. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!  Televisie!

 Ga direct naar Solcon.nl en verzeker jezelf van een gratis Televisie! Ben je klant van KPN? Dan behoudt je jouw klant voordelen.  Solcon maakt namelijk gebruik van het krachtige netwerk van KPN!

 

Gratis TV cadeau

Op dit moment biedt geen enkele provider een gratis TV bij abonnement. Wel krijg je momenteel bij KPN een jaar lang gratis TV kijken bij het aangaan van een nieuw internet en tv abonnement. Ben je benieuwd naar alle actuele cadeau’s bij een internet abonnement? Bekijk dan de pagina Overstappen met een Cadeau

Zie je geen leuk cadeau op dit moment? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Zodra er een leuke actie voorbij komt brengen wij je gelijk op de hoogte.

   

   

  Wel moet erbij worden gezegd dat een welkomstcadeau zoals een gratis Televisie alleen voor nieuwe klanten geldt. – Bestaande klanten van KPN kunnen kijken op de Internet met Cadeau pagina van andere providers om bijvoorbeeld over te stappen met een kado. 

  TV cadeau bij internet abonnement

  De TV Kado acties van KPN die je op deze pagina ziet zijn actueel maar ook tijdelijk. Als je een cadeau actie ziet, wees er dan snel bij..Want deze cadeau’s hebben een op=op voorwaarde en zijn soms alleen in het weekend geldig! Dit laatste wordt ook wel de KPN Weekenddeal genoemd. 

  Gratis Smart TV bij abonnement KPN

  De afgelopen jaren hebben wij bij Overstappenvanprovider.nl bijgehouden welke Televisies KPN weggeeft bij overstappen en hier vind je ook de top 3 Smart TV’s internet cadeau’s van KPN.

  De meest gewilde en gezochte tv is van het populaire merk Philips. Deze Smart TV van Philips heeft een beeldscherm van 32′ inch en heeft een waarde van €499,- Zo’n gratis tv bij abonnement is toch wel een hele gave actie. Direct  Overstappen met Gratis TV bij KPN

  De laatste actie (december 2022) was een televisie van het merk Philips van 32Inch (109cm) Smart TV.

  Top 3 Smart TV Kado Acties van KPN

  1. Philips 32 Inch
  2. LG 32 Inch tv
  3. Sony tv

  Naast een Televisie kun je bij KPN ook kiezen voor een fikse korting op je internet abonnement. Dit betekent lagere maandlasten en zo hou je meer geld over voor andere leuke dingen!

  Glasvezel met Cadeau

  KPN Staat bekend om haar glasvezel aanleg. In steeds meer steden wordt glasvezel aangelegd. En ook met Glasvezel kun je kiezen voor een leuk kado of hoge korting. Doe hier de KPN Glasvezelcheck

  De kadootjes van KPN zijn geldig op alle abonnementen die ze aanbieden. Zowel voor KPN Internet Only, Alles-in-1 en Internet & TV. Daarbij maakt het ook niet uit welke internetsnelheid je afneemt. Bekijk hier de actuele KPN Aanbiedingen.

  Gratis TV

  Een nieuwe tv kost vaak al snel rond € 400,- á € 500,- euro. Dit is soms een grote uitgave die je in een keer dient te doen. Soms is het handig om een abonnement met gratis tv af te sluiten. Je hoeft dan niet in een keer € 500 euro,- uit te geven maar je betaalt gewoon je normale internet en tv abonnement vanaf € 42,50,- per maand (internet only van kpn). 

  Overstappen met Gratis TV

  Als je langer dan een jaar bij een internet provider bent aangesloten dan is het grote kans dat je nu de normale prijs voor internet betaalt. Gemiddeld  is dit € 50,- á € 60,- euro per maand. Door over te stappen met een gratis smart tv is dan een slimme keuze. 

  Smart TV Actie KPN

  Als je kiest voor een gratis tv bij een abonnement dan ontvang je weliswaar geen korting op je abonnement zoals b.v. 6 maanden korting maar i.p.v. daarvan krijg je bij overstappen een gratis smart tv. In veel gevallen gaat het om een smart tv van minimaal 32 inch. Zoals laatst bij KPN, een Philips Smart tv.

  Je kunt ook op een andere manier een gratis tv scoren. Het is namelijk zo dat je regelmatig een cashback krijgt bij overstappen. Je kunt dit geld dan gebruiken voor het aanschaffen van een nieuwe televisie. 

  Momenteel krijg je bij Solcon een gratis cadeaubon van MediaMarkt t.w.v. € 200,-. Als je zelf een klein bedrag bijlegt kun je een televisie kopen. MediaMarkt heeft regelmatig leuke acties waarbij je goedkoop een tv besteld. 

  Het afgelopen jaar hebben wij gezien dat KPN de enige provider is waarbij je een gratis tv bij internet krijgt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg een seintje wanneer er weer een tv actie van KPN komt. 

  Want wie wilt er nou geen gratis tv bij internet cadeau? 

  Met KPN TV+ Kijk je voordelig TV.

  Is de tv echt gratis?

  Een gratis product ontvangen is altijd mooi meegenomen maar waar moet je op letten? “Oké, echt gratis vragen mensen weleens? Uiteindelijk betaal je toch voor die gratis tv?” 

  Dit is niet helemaal het geval. Want als je gaat uitrekenen wat een televisie kost dan ben je met een gratis tv bij je abonnement alsnog goedkoper uit dan als je zelf de televisie koopt. Met name Smart TV’s die KPN aanbiedt zijn gemiddeld rond de 500 euro bij de MediaMarkt.

  Voorbeeld van een gratis tv bij abonnement:

  Rik stapt over met een gratis tv en krijgt een Philips Smart TV van € 500,- Rik besluit om het internet en tv pakket te nemen met 100 mb/s aan internetsnelheid. Dit internet abonnement kost bij KPN € 55,- per maand. Over het gehele jaar betaalt Rik € 660,- aan internetkosten. Als je de kosten van de gratis tv ervan aftrekt betaalt Rik het eerste jaar maar € 160,- voor Internet en Televisie voor thuis. 

  De TV Actie van KPN is altijd een tijdelijke aanbieding. Als er geen TV acties zijn dan komt KPN vaak met een korting van 6 maanden 50% korting op je internetabonnement. Een ander voorbeeld zonder gratis tv: 

  Voorbeeld  6 maanden korting

  Joyce gaat ook overstappen naar KPN en kiest voor hetzelfde pakket als Rik. Ze krijgt de eerste 6 maanden 50% korting en betaalt de eerste 6 maanden € 27,50. Daarna wordt het internet en tv pakket weer € 55,- Na een jaar heeft Joyce uiteindelijk € 495,- aan kosten gemaakt voor haar Internet en TV pakket. Zonder de gratis TV actie is Joyce € 165,- goedkoper uit met haar KPN pakket. 

  Conclusie van een gratis tv

  Aan de eindstreep ben je met een korting goedkoper uit voor je internet-pakket. Heb je een TV nodig dan ben je met een TV actie goedkoper uit. Want als je een TV zelf moet kopen en je geeft hier voor € 500,- aan uit en vervolgens een kortingsactie pakt van 6 maanden pakt, ben je aan de eindstreep duurder uit. 

  Kortom: Het klopt dat je deels voor de TV betaalt maar nog steeds voordeliger uit bent als je voor een televisie actie van KPN kiest.

  Wanneer krijg je bij KPN een gratis tv?

  Zoals eerder aangegeven zijn de acties van een gratis tv een tijdelijke aanbieding die een aantal keer per jaar terugkomen. KPN geeft een aantal dagen voor de tv actie een seintje en dat kan op ieder moment in het jaar gebeuren. Je ziet wel dat KPN met Black Friday een gratis tv weggeeft. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer er een gratis tv actie komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je bent dan als eerste op de hoogte van de tv aanbieding. 

  De laatste tv actie vond plaats in januari 2023 en dat ging om een Philips Smart TV van 32 inch

  Please follow and like us:
  Heeft deze pagina je geholpen?
  JaNee
  Exit mobile version