KPN Korting Bestaande Klanten Aanbieding

Bestaande klant aanbieding KPN. 

Op internet is terug te lezen dat bestaande klanten van KPN het jammer vinden dat er geen welkomstcadeau’s en hen wordt gegeven. Dit is alleen het geval als je nieuwe klant bij KPN wordt. Niet geheel eerlijk vinden veel bestaande klanten. Ze zijn immers al jaren trouwe klant en willen ook graag een aanbieding voor bestaande klanten. Iedereen houdt van Korting.

kpn korting voor bestaande klanten

Trouwe klanten korting

Wat veel bestaande klanten niet weten is dat ze jaarlijks KPN kunnen bellen om een extra korting op hun abonnement te krijgen. Vaak wordt er telefonisch een korting aangeboden van 3 of 6 maanden. Dat is dan toch weer mooi meegenomen. Wel is het zo dat je dan een nieuw jaarcontract aangaat en dus een jaar vastzit aan je internet abonnement. 

Liever overstappen? Start met alle providers vergelijken

trouwe klanten korting bij kpn

Nieuwe Klant korting

Een andere manier is door over te stappen van provider. Veel mensen weten niet dat overstappen tegenwoordig een eitje is, en dus zo gepiept. De meeste modems zijn plug & play en hierdoor kan zelfs een kind de was doen. Als je niet tevreden bent met het aanbod voor verlengen dan zou je kunnen overwegen om naar een andere internet provider over te stappen. Op overstappenvanprovider.nl vergelijk je alle providers van Nederland en selecteert voor jou de beste deal, onafhankelijk en met de beste acties. 

internet vergelijken en besparen

Je dient er wel rekening mee te houden dat als je KPN Mobiel hebt, dat dan je combi voordeel zoals Hussel komt te vervallen. Dit is een korting van 5 euro per maand. 

vaste klant van kpn tv kijken

KPN korting bestaande klanten

Er zijn mensen die jaarlijks overstappen om zo maximaal op hun internet te besparen, anderen vinden dit teveel rompslomp en willen liever een aanbieding als bestaande klant. In het laatste geval kun je KPN een belletje geven en vragen of je in aanmerking komt voor een aanbieding als vaste klant. Bekijk alle Internet acties met welkomstcadeau’s

Alhoewel het lijkt alsof jaarlijks overstappen een gedoe is, valt het in de praktijk reuze mee. Providers bieden gratis telefonische begeleiding als het aansluiten van een abonnement niet lukt. Bij glasvezel krijg je regelmatig een gratis monteur die jou helpt bij het installeren van je internet pakket.

kpn bestaande klant

Welkomstcadeau’s

De welkomstbonussen die Internet providers aanbieden liegen er namelijk niet om. 6 of 12 maanden 50% korting of een gratis cadeau bij je abonnement. Met zo’n welkomstcadeau bespaar je jaarlijks ruim 200 euro. Genoeg reden dus om over te stappen. 

Elke provider waaronder KPN is blij met jou als klant. Vaak na een half jaar of jaar na de ingangsdatum van je abonnement ga je het normale tarief betalen.

kpn korting voor vaste klanten

KPN begrijpt dit en wilt jou als trouwe klant behouden en dus bieden ze vaak een korting aan als je daar om vraagt. Vraag je niets? Ook dan komt KPN regelmatig met leuke aanbiedingen voor vaste klanten zoals gratis films kijken.  Nieuwe klanten van kpn kunnen profiteren van de KPN weekenddeal

Hoogstwaarschijnlijk is ook op jouw adres keuzemogelijkheid van providers. Start direct met Internet vergelijken en kijk hoeveel jij op jaarbasis kunt besparen. 

Please follow and like us:
Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *