Gratis Philips TV t.w.v. €499,- bij overstappen Internet: Klik hier!

KPN Weekenddeal iPad – Gratis Apple Tablet bij Internet Abonnement

KPN Weekenddeal 

KPN Weekenddeal scoren? In 2023 heeft KPN weer een aantal leuke Weekenddeal acties. Dit keer een gratis Apple iPad bij een internet abonnement van KPN. Het maakt hierbij niet uit of je Internet Only kiest of Alles-in-1.

KPN Deals overzicht

  1. Gratis iPad bij KPN
  2. Voor wie?
  3. is de iPad écht gratis?

kpn ipad actie

4k smart tv

Vanaf 17 mei profiteer je van een Gratis TV van Philips t.w.v. €499,-  pak die deal.

Gratis Apple Tablet bij Internet Abonnement

Met de Weekend Deal actie van kpn.com krijg je bij alle abonnementen een gratis iPad cadeau! Deze actie is alleen geldig in het weekend. Dus zie je de iPad actie van KPN? Wees er dan snel bij want de aanbieding is alleen in het weekend geldig.

De weekend deals zijn overigens niet elk weekend beschikbaar. Dit gebeurt spontaan en kan elk moment in het jaar plaatsvinden. Dus twijfel niet te lang zodra de actie loopt!

ipad cadeau kpn

KPN Weekenddeal iPad

De iPad actie heeft een waarde van € 439,- en is de 9de generatie van Apple iPad en heeft een geheugen van 64GB.

Wanneer krijg ik de Gratis iPad thuisgestuurd?

Zodra je jouw bestelling plaatst op kpn.com ontvang je binnen enkele weken het internet pakket. Nadat deze is aangesloten op je netwerk ben je klant bij KPN. Na 2 weken klant te zijn bij KPN krijg je de gratis iPad thuisgestuurd.

Hoe zit het met de garantie? 

De gratis tablet actie van KPN heeft dezelfde voorwaarden als dat je het product zou kopen. Je krijgt een factuur mee zodat je 1 jaar garantie hebt bij Apple. Op de factuur staat alle informatie die je nodig hebt.

weekend deal kpn

Mag je meerdere abonnementen afsluiten?

Je mag naast je internet abonnement ook gelijk kiezen voor een mobiele telefoon abonnement. Hierdoor krijg je extra korting omdat je combineert. Je kunt de abonnementen tegelijkertijd bestellen en in aanmerking komen voor de gratis tablet.

Ga direct naar de weekenddeal van KPN

Wanneer is de iPad actie uitgesloten?

Als je jouw abonnement annuleert binnen de wettelijke termijnen dan komen ook alle voordelen zoals de iPad actie te vervallen. Je hebt dan geen recht op een gratis abonnement. De iPad actie van KPN is alleen geldig als je daadwerkelijk een jaar abonnement afneemt. 

ipad aanbieding kpn

Definitie van een Weekenddeal 

De weekenddeal van KPN loopt van vrijdag tot zondagavond 24:00. Alleen is alleen beschikbaar in het weekend. De gratis Tablet is een op=op actie en zolang de voorraad strekt. De iPad actie geldt zolang deze op de website van KPN beschikbaar is. Soms staat de optie op maandagochtend nog beschikbaar. Je zou dan nog steeds over kunnen stappen met een gratis iPad.

Hoe vaak zijn de KPN weekenddeals?

De weekenddeals van KPN komen geregeld gedurende het jaar langs. Dit kan elk moment van het jaar zijn. De iPad aanbieding van KPN is een unieke actie die maar een paar keer per jaar voorkomt. Dus zie je de actie voorbij komen, wees er dan direct bij!

Apple staat bekend om haar goede kwaliteit. De producten van Apple zijn luxe, hoogwaardig en zijn voorzien van de beste kwaliteit. Zo kun je jouw  iPad verbinden met je iPhone of Macbook. Dit maakt werken met je Apple devices nog makkelijker. 

kpn snelpakker

Is de iPad echt gratis?

Voor niets gaat de zon op. Een gezegde hier in Nederland. Als er iets gratis wordt weggegeven is het goed om er over na te denken. Soms lijkt iets te mooi om waar te zijn. Een gratis Tablet bij je Internetabonnement is een namelijk een hele mooie actie. 

Als we kijken naar de standaard welkomstcadeau’s of kortingen krijg je bij KPN regelmatig 6 maanden korting op je abonnement. Dit betekent een besparing van 6x 25 euro. Omgerekend is dat 150 euro op jaarbasis. 

kpn deals

KPN iPad actie

Bij de iPad krijg je geen 6 maanden korting maar ontvang je een gratis iPad t.w.v. € 439,-  Een gemiddeld abonnement kost bij KPN rond de € 52,- dat keer 12 = € 624,- 

Als je voor een korting van 6 maanden zou kiezen betaal ongeveer € 462,- 

Zoals je ziet bespaar je weliswaar als je voor een korting gaat, maar als je een iPad wilt hebben of nodig hebt en deze los zou moeten kopen dan is de Weekenddeal van KPN toch een interessant aanbod.  

Dus wil jij graag die gratis iPad scoren? Bekijk dan nu de Weekenddeal op kpn.com en stap over naar Nederlands meest betrouwbare netwerk. 

Voor wie geldt de Weekend Deal van KPN?

De weekend Deals van KPN met Gratis iPad is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten van KPN. Dus heb je nog geen KPN Internet? Dan kun je overstappen met een gratis iPad cadeau. Een iPad wordt ook wel tablet genoemd.

Met dit device kun je internetten, gamen en films kijken. Zo’n tablet bij een gratis abonnement is handig voor als je op vakantie gaat of lange reizen moet maken. 

 

Please follow and like us:
Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *