KPN Welkomstcadeau | Internet en TV kado bij Abonnement

KPN Welkomstcadeau.

KPN is een van de weinige internet providers die regelmatig hele gave Welkomstcadeau’s weggeeft bij het overstappen van je Internet abonnement. Zo’n welkomstcadeau komt regelmatig voorbij. Maar Wanneer? Hier zie je alle actuele aanbiedingen van KPN. Ga direct naar kpn internet

kpn cadeau welkom actie

Wel moet erbij worden gezegd dat een welkomstcadeau van kpn alleen voor nieuwe klanten geldt. – Bestaande klanten van KPN kunnen kijken op de Internet met Cadeau pagina van andere providers.

KPN Internet en TV Aanbieding

De aanbiedingen van KPN die je op deze pagina ziet zijn actueel maar ook tijdelijk. Als je een cadeau actie ziet, wees er dan snel bij..Want deze cadeau’s hebben een op=op voorwaarde en zijn soms alleen in het weekend geldig! Dit laatste wordt ook wel de KPN Weekenddeal genoemd. 

kpn internet en tv aanbieding

KPN TV Kado

De afgelopen jaren hebben wij bij Overstappenvanprovider.nl bijgehouden welke cadeau’s kpn weggeeft bij overstappen en hier vind je ook de top 3 internet cadeau’s van KPN. De meest gewilde en gezochte aanbieding zijn de populaire TV acties van KPN. Een Gratis TV bij een KPN Abonnement. De laatste actie (december 2022) was een televisie van het merk Philips van 32Inch (109cm) Smart TV.

Top 3 welkomstcadeau’s van KPN

  1. TV Cadeau
  2. Apple Ipad (Weekenddeal)
  3. 6 Maanden korting

Je kunt bij KPN vaak kiezen tussen meerdere welkomstcadeau’s. Zo heeft KPN standaard 2 gratis Wifi Punten die je kunt kiezen maar ook regelmatig 6 maanden korting op je internet en tv abonnement. Hierdoor bespaar je als consument toch ruim 175 euro op jaarbasis.

kpn kado

KPN Alles in 1 met Kado

Alles in 1 van KPN is internet, televisie en bellen voor een vast lage prijs per maand. Ook bij het Alles in 1 pakket van KPN kun je kiezen voor een kado óf een fikse korting van 6 maanden. Bekijk hier de actuele aanbiedingen op kpn.com

Consumenten weten inmiddels dat overstappen steeds makkelijker gaat. Met het Plug en Play systeem van het modem kan zelfs een kind tegenwoordig internet aansluiten. Dit maakt dat consumenten steeds vaker jaarlijks overstappen omdat zo’n cadeau toch wel mooi meegenomen is. Bestaande klanten krijgen soms wel een leuke aanbieding, maar die is niet zo geweldig als een welkomstcadeau. 

kpn alles in 1 kado

De kadootjes van kpn zijn geldig op alle abonnementen die ze aanbieden. Zowel voor KPN Internet Only, Alles-in-1 en Internet & TV. Daarbij maakt het ook niet uit welke internetsnelheid je afneemt. Bekijk hier de actuele KPN Aanbiedingen.

Deze kadopagina is speciaal gericht op KPN Internet en TV. Als je benieuwd bent naar de cadeau’s van andere providers zoals T-mobile Thuis en Ziggo. Dan kun je de pagina Overstappen Internet met Cadeau bekijken.

In deze video bekijk je de voordelen van een van KPN’s Welkomstcadeau’s namelijk de Wifi Punten

Please follow and like us:
Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Al Klant bij KPN?

Volgende week hebben wij weer een TV Actie van een andere provider beschikbaar. Blijf als eerste op de Hoogte! 
goedkoopste internet en tv