KPN Weekenddeal iPad als Welkomstcadeau | Gratis Tablet bij Abonnement

kpn weekenddeal

KPN Weekenddeal iPad als Welkomstcadeau

KPN Weekenddeal iPad als Welkomstcadeau: KPN is een van de weinige internet providers die regelmatig hele gave Welkomstcadeau’s weggeeft bij het overstappen van je Internet abonnement. Zo’n welkomstcadeau komt regelmatig voorbij. Maar Wanneer? Hier zie je alle actuele aanbiedingen van KPN. Ga direct naar kpn internet

kpn cadeau welkom actie

Wel moet erbij worden gezegd dat een welkomstcadeau van kpn alleen voor nieuwe klanten geldt. – Bestaande klanten van KPN kunnen kijken op de Internet met Cadeau pagina van andere providers. 

KPN Internet en TV Aanbieding met iPad

De aanbiedingen van KPN die je op deze pagina ziet zijn actueel maar ook tijdelijk. Als je een cadeau actie ziet, wees er dan snel bij..Want deze cadeau’s hebben een op=op voorwaarde en zijn soms alleen in het weekend geldig! Dit laatste wordt ook wel de KPN Weekenddeal genoemd. Zoals dit weekend: KPN Weekenddeal iPad

kpn internet en tv aanbieding

KPN TV Kado Weekenddeal

De afgelopen jaren hebben wij bij Overstappenvanprovider.nl bijgehouden welke cadeau’s kpn weggeeft bij overstappen en hier vind je ook de top 3 internet cadeau’s van KPN. De meest gewilde en gezochte aanbieding zijn de populaire TV acties van KPN. Een Gratis TV bij een KPN Abonnement. De laatste actie (december 2022) was een televisie van het merk Philips van 32Inch (109cm) Smart TV.

Top 3 welkomstcadeau’s van KPN

  1. TV Cadeau
  2. Apple Ipad (Weekenddeal)
  3. 6 Maanden korting

Je kunt bij KPN vaak kiezen tussen meerdere welkomstcadeau’s. Zo heeft KPN standaard 2 gratis Wifi Punten die je kunt kiezen maar ook regelmatig 6 maanden korting op je internet en tv abonnement. Hierdoor bespaar je als consument toch ruim 175 euro op jaarbasis. Nieuwe klanten van kpn kunnen profiteren van de KPN weekenddeal

KPN Weekenddeal

Een weekend loopt van vrijdag tot zondag en tot nu toe is KPN de enige Internet provider met een weekenddeal. Dit zijn exclusieve aanbiedingen die je in het weekend kunt afsluiten, vaak met een gaaf cadeau. 

De ene keer een iPad van Apple, weer een andere keer krijg je een gratis laptop tijdens zo’n weekenddeal. Naast deze cadeau’s geeft KPN ook regelmatig een TV cadeau bij een Internet abonnement. Leuk toch, zo’n Aanbieding bij Internet en TV?

Wanneer zijn de KPN Weekend deals? 

Wij van overstappenvanprovider.nl krijgen enkele dagen voor het weekend te horen wat de weekend deal van het opvolgende weekend zal zijn. KPN doet dit heel spontaan en er zijn geen vaste weekenden waarop KPN met een actie komt. Dit kan dus elk weekend gebeuren. Zo’n actie loopt dan van vrijdag tot zondag en is ’s maandags afgelopen. 

Zodra je een weekenddeal voorbij ziet komen moet je dus snel handelen want de actie geldt puur en alleen in het weekend. Ook zijn de cadeau’s die KPN weggeeft tijdens zo’n weekenddeal beperkt geldig en geldt op=op. 

Bestaande klanten

Deze weekenddeals zijn tevens voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen hier helaas geen gebruik van maken. Tot ongenoegen van trouwe klanten, want ook zij hebben recht op een leuke aanbieding. Wij bij overstappenvanprovider.nl geven bestaande klanten twee tips: 

  1. Bel KPN op en vraag of je als bestaande klant ook een korting mag
  2. Je kunt ook overstappen op een andere provider die een leuk cadeau bij internet weggeeft. 

Wanneer KPN met een welkomstcadeau komt is dus vaak pas het laatste moment bekend. Wil je direct op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je krijgt een notificatie zodra er een aanbieding komt!

kpn kado

KPN Alles in 1 met Kado

Alles in 1 van KPN is internet, televisie en bellen voor een vast lage prijs per maand. Ook bij het Alles in 1 pakket van KPN kun je kiezen voor een kado óf een fikse korting van 6 maanden. Bekijk hier de actuele aanbiedingen op kpn.com

Consumenten weten inmiddels dat overstappen steeds makkelijker gaat. Met het Plug en Play systeem van het modem kan zelfs een kind tegenwoordig internet aansluiten. Dit maakt dat consumenten steeds vaker jaarlijks overstappen omdat zo’n cadeau toch wel mooi meegenomen is. Bestaande klanten krijgen soms wel een leuke aanbieding, maar die is niet zo geweldig als een welkomstcadeau. 

kpn alles in 1 kado

De kadootjes van kpn zijn geldig op alle abonnementen die ze aanbieden. Zowel voor KPN Internet Only, Alles-in-1 en Internet & TV. Daarbij maakt het ook niet uit welke internetsnelheid je afneemt. Bekijk hier de actuele KPN Aanbiedingen.

Deze kadopagina is speciaal gericht op KPN Internet en TV. Als je benieuwd bent naar de cadeau’s van andere providers zoals T-mobile Thuis en Ziggo. Dan kun je de pagina Overstappen Internet met Cadeau bekijken.

In deze video bekijk je de voordelen van een van KPN’s Welkomstcadeau’s namelijk de Wifi Punten

Please follow and like us:
Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *