Overstappenvanprovider.nl

KPN Zakelijk Glasvezel Internet

Met een KPN Zakelijk abonnement met glasvezelverbinding heb je altijd een snelle internetverbinding. Met snelheden tot 1gb/s kun je met een of meerdere collega’s tegelijkertijd gebruik maken van razendsnel internet.

KPN Klein Zakelijk

Als ZZP’er of klein zakelijk ondernemer is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor je klanten en om je werkzaamheden online te kunnen doen. Dan is een goede, stabiele internetverbinding erg belangrijk voor je eigen bedrijf. 

Doe hier de postcodecheck voor zakelijk internet van KPN

KPN Internet is Nederlands grootste, snelste en meest betrouwbare interprovider. Niet voor niets kiezen veel ondernemers voor internet van KPN. De diensten van KPN zijn nu ook te verkrijgen voor Kleinzakelijk ondernemers. Hieronder wordt verstaan: ZZP’ers en kleine bedrijven met een aantal personeelsleden. 

kpn kleinzakelijk

Voordelen zakelijk internet glasvezel

De voordelen om te kiezen voor een zakelijk abonnement is natuurlijk vanwege de fiscale voordelen. Zo mag je de BTW terugvragen en zijn de kosten ook aftrekbaar. Als je vandaag de dag een particulier internet abonnement hebt, dan is overstappen naar een zakelijk internetabonnement een slimme keuze.

Een zakelijk abonnement is namelijk een stuk voordeliger. Dit komt omdat je de kosten kunt aftrekken. Het is wel belangrijk dat je bij de belastingdienst kunt aantonen dat je jouw internetverbinding voor zakelijke doeleinden gebruikt. 

KPN Glasvezel. 

Als je snel en goed internet wilt, dan is KPN Glasvezel de meest voor de hand liggende keuze. Het moet dan uiteraard wel beschikbaar zijn op je adres. Dit check je eenvoudig en snel online.

KPN biedt snelheden aan van 1.000 mb/s en is daarnaast het meest stabiele internet wat er op dit moment te verkrijgen is. 

Internetpakketten van KPN kleinzakelijk

Dit zijn de mogelijkheden aan internetsnelheden bij KPN Zakelijk:

Jij en je eventuele collega’s kunnen genieten van een razendsnelle internetverbinding. Met snelheden tot 1Gb/s. Zonder haperingen, ongelimiteerd internetten zonder gedoe. Dat is pas lekker ondernemen. 

Combi-voordeel van KPN

Ook bij een KPN zakelijk internetabonnement geniet je van de voordelen van producten combineren. Zo krijg je € 6,20 (excl btw.) korting op je internetabonnement als je ook over een KPN mobiel abonnement beschikt. Daarnaast ontvang je gratis plus TV zenders en korting op streaming-diensten zoals Spotify. 

Please follow and like us:
Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee
Exit mobile version