Nieuwe Ziggo klant worden? 3 unieke aanbiedingen voor nieuwe klanten

Nieuwe klant worden bij Ziggo – Hoe werkt dat? En wat zijn de aanbiedingen van Ziggo op dit moment? Nieuwe klanten van Ziggo krijgen een welkomstcadeau in de vorm van een hoge korting. Hier vind je alle Ziggo Acties voor nieuwe klanten. 

nieuwe klant worden bij ziggo tips

Nieuwe klant worden bij Ziggo

Nieuwe klant worden bij Ziggo is een slimme keus als je een goede kwaliteit aan internet wilt afsluiten. Je kunt op verschillende manieren klant worden bij Ziggo. De meest voorkomende manier is om online Ziggo te bestellen. Je kunt ook naar de fysieke winkel maar de meest actuele aanbiedingen voor nieuwe klanten vind je op de website van ziggo.nl 

ziggo klant worden

Voordelen van Ziggo klant worden

Er zijn meerdere voordelen als je Ziggo klant wordt. We hebben alle voordelen op een rijtje gezet! 

  • Nieuwe klanten krijgen een welkomstcadeau
  • Binnen 10 dagen internet in huis
  • Makkelijke installatie, eventueel met gratis hulp.
  • Geen haperingen of uitvallend internet. Kortom: goed internet.

Nieuwe klant? Ziggo Cadeau!

Nieuwe klanten kunnen korting krijgen bij Ziggo als je (opnieuw) klant wordt. Met opnieuw wordt bedoeld dat je huidige provider anders is dan Ziggo. Als je enkele jaren geleden bij Ziggo zat, kun je wel weer in aanmerking komen om opnieuw korting te krijgen als je klant wordt.  Bijvoorbeeld deze Ziggo aanbieding voor nieuwe klanten:

ziggo huidige actie

Nieuwe klanten krijgen een welkomstcadeau in de vorm van een hoge korting. De kortingen van Ziggo zijn er vrijwel altijd voor nieuwe klanten. Dit wordt ook wel een welkomstcadeau genoemd. 

Ziggo aanbieding nieuwe klanten

Een voorbeeld hiervan is dat je 6 maanden 50% korting krijgt op je internet abonnement. Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten van Ziggo. De Ziggo acties vind je hier. 

Met de huidige Ziggo aanbiedingen is het voor nieuwe klanten ontzettend interessant om als consument afnemer te worden bij Ziggo. Je zult genieten van razendsnel internet voor een betaalbare prijs. Dit betekent dat je maandlasten laag blijven én hou je geld over om nog meer leuke dingen te doen, zoals een avondje naar de bioscoop. 

nieuwe klant ziggo

Nieuw abonnement? Korting bij Ziggo

Met een nieuw abonnement van Ziggo krijg je direct een hoge korting. Overstappen naar Ziggo loont! Je bespaart jaarlijk tot wel 250 euro bij deze internet provider. Wacht niet te lang, pak de beste deal en begin met geld overhouden. 

De reden dat Ziggo een nieuwe klant beloont is omdat ze graag hun klandizie willen vergroten en verbeteren. Ziggo staat er om bekend om ook trouwe klanten te belonen, dus na je eerste jaar heb je vaak nog steeds recht op een leuke korting.

 

Samenvatting klant worden bij Ziggo

Bij Ziggo geniet je dus van extra voordeel als je overstapt met een Ziggo aanbieding voor nieuwe klanten. Dit voordeel loopt op tot 250 euro per maand. Ziggo heeft een superstabiele internetverbinding en je kunt uitgaan van topservice. Ziggo wordt door Trustpilot beoordeeld met 4/5 sterren. 

Please follow and like us:
Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *