Overstappen van Ziggo naar Glasvezel 2022

Overstappen van Ziggo naar Glasvezel 2022

Steeds meer mensen willen overstappen van Ziggo naar Glasvezel. De reden hiervoor? Ziggo biedt helaas geen glasvezelinternet aan. Ziggo maakt wel gebruik van Giganet, dat is supersnel internet via de kabel. Start direct met Glasvezel Internet Vergelijken

ziggo vs kpn

De meeste mensen stappen over naar KPN omdat de glasvezel abonnementen van KPN erg gunstig zijn. Glasvezel is de toekomst en is een slimme keuze als je razendsnel en stabiel internet wilt. Binnen de glasvezelmarkt kun je kiezen voor verschillende glasvezelpakketten. Namelijk:

  1. Glasvezel Alles-in-1 pakketten (Internet, tv en vast bellen)
  2. Internet Only, glasvezel
  3. Internet en TV op het glasvezelnetwerk

Overstappen van Ziggo naar KPN

Zo zie je dat je meerdere mogelijkheden hebt op het gebied van glasvezel. Zo biedt KPN interessante en goedkope glasvezel internet aan. Maar als je wilt overstappen van ziggo naar glasvezel, welk pakket kies je dan?

overstappen van ziggo naar glasvezel

 

Overstappenvanprovider.nl maakt het de consument makkelijk door alle internetaanbieders van Glasvezel op een rijtje te zetten. In de vergelijker vul je jouw postcode en huisnummer in. Start direct met Glasvezel Internet Vergelijken

 

Deze tool berekend verschillende opties, zo berekent de vergelijker:

  • De beste prijs
  • Internetsnelheden mogelijkheden
  • Lopende aanbiedingen
  • Combinatievoordeel

Glasvezel kosten

De kosten voor glasvezel verschillen per internetprovider. Ook is de prijs van glasvezel afhankelijk van het glasvezel abonnement dat je afsluit. Een pakket met 100mb is goedkoper dan een pakket met 1.000mbit/s per seconde. Hoeveel mb’s je per maand nodig hebt, is afhankelijk van de samenstelling van je gezin, en wat je allemaal op het internet doet. Op onze kennisbank lees je het artikel: Welke internetsnelheid heb ik nodig?

kosten van glasvezel overzicht

Start met glasvezel vergelijken om alle actuele prijzen in te zien.

Ziggo VS KPN

Het grote verschil tussen ziggo en kpn is dus toch dat KPN glasvezelabonnementen aanbiedt, en Ziggo geen glasvezel heeft. Echter bevatten de ZIGGO pakketten dezelfde snelheden als Glasvezel. En wordt ook wel Giganet genoemd. Hieronder kun je alle ziggo en kpn pakketten met elkaar vergelijken en direct overstappen.

ziggo of kpn

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mis geen cadeau!

Ontvang éen keer per maand alle Welkomstcadeau’s van alle internetproviders in je mail. Met welk cadeau stap jij over?