T mobile postcode check (Glasvezel)

T mobile Postcode check

Met de postcode check van T mobile kun je direct zien welk internet abonnement het beste bij jouw situatie past. Zo zie je direct of er glasvezel internet mogelijk is of een adsl aansluiting.

Dit verschilt per adres. De t-mobile postcode check laat eerst het goedkoopste abonnement zien, vervolgt door de wat duurdere abonnementen. Zo zie je in een oogopslag welke abonnement van T-mobile het goedkoopst is. Ga direct naar T-mobile Thuis

t mobile thuis tv internet vast

Stappenplan postcode check

Op deze pagina leer je meer over de postcodecheck van T mobile en hoe je deze kunt gebruiken. Met het stappenplan kun je in 4 eenvoudige stappen de beste deal van T mobile Thuis scoren. De postcode check tool is een onafhankelijke tool die de beste prijs voor jou selecteert. 

Hoe werkt de T mobile postcode check?

Eigenlijk heel simpel. De naam zegt het al. Je voert je postcode en huisnummer in en de postcode check gaat alle mogelijke abonnementen op jouw adres vergelijken. Na het invullen van je postcode, checkt de vergelijk tool direct of jouw woning glasvezel ready is. 

kaart met glasvezel mogelijkheden nederland

Stap 1. 

Vul je postcode en huisnummer in en druk op “Check” (Geef eventueel aan of je met of zonder tv en bellen wilt).

Stap 2. 

Kies het abonnement dat bij jouw situatie past. Bijvoorbeeld het aantal mb/s. (Klik op meer info om alle nodige informatie te zien).

Stap 3.

Klik na je keuze op “BEKIJK”. Je gaat direct door naar de website van T-mobile en verbindt direct jouw keuze. Op de website van T-mobile staat jou keuze klaar om vervolgens over te stappen. 

Stap 4. 

Maak je bestelling af op de website van T-mobile. Je gaat direct besparen! Start direct met de postcodecheck

T-mobile Glasvezel postcode check

Op steeds meer plekken legt T-mobile haar eigen Glasvezelnetwerk aan (Dutch Fiber, ODF). Grote kans dat T-mobile ook in jouw gemeente glasvezel heeft aangelegd. De postcode check laat ook zien of er glasvezel beschikbaar is. 

t mobile glasvezel

Postcode check

Het komt soms voor, maar gebeurt bijna nooit dat de postcode check van T mobile geen abonnement op je adres kan vinden. Dat betekent dat T-mobile op dat moment geen abonnementen aanbiedt op de door jou ingevoerde postcode. 

Waarom de postcode check gebruiken? 

De postcode check heeft meerdere voordelen. Een daarvan is dat je in een oogopslag direct de mogelijkheden ziet van het internet aanbod. Zo zie je direct welk abonnement het goedkoopst is, en welke acties er momenteel zijn. De postcode tool is altijd up to date en geeft de huidige aanbiedingen van dit moment weer. 

postcode overzicht glasvezel t-mobile

T mobile staat bekend om haar scherpe prijzen en kwalitatief goede internet verbinding. Steeds meer consumenten kiezen ervoor om over te stappen naar T-mobile. Het afgelopen jaar is T-mobile ontzettend gegroeid en dit zal de komende jaren alleen maar toenemen. 

Diensten van T-mobile

Het entertainment aanbod van T-mobile is erg uitgebreid en biedt veel kijkplezier. Met haar eigen Glasvezel netwerk (Dutch Fiber) garandeert T-mobile een ijzersterke verbinding voor een super scherpe prijs. Dat niet alleen. Ook kun je gebruik maken van combi voordeel bij T-mobile. Als je Tele2, T-mobile of Ben hebt, krijg je extra voordeel in de vorm van maandelijkse korting op je internet abonnement. Nog meer reden om te kiezen voor T-mobile. 

Glasvezel nog niet beschikbaar?

Zoals eerder gezegd is T-mobile op steeds meer plekken glasvezel aan het aanleggen. Werklui gooien stoepen open en plaatsen glasvezelkabels in de grond. Vervolgens steken er een aantal glasvezelkabels uit de grond. Dit betekent helaas nog niet dat er glasvezel beschikbaar is. Dit kan soms nog maanden duren. Je kunt wel alvast overstappen als glasvezel nog niet beschikbaar is volgens de T mobile glasvezel postcode check. 

Zodra de glasvezel internet mogelijk is, krijg je een gratis upgrade naar Glasvezel. 

T-mobile

T-mobile is van origine een Duits bedrijf dat zich in de jaren 90 in Nederland heeft gevestigd. In eerste instantie is het bedrijf begonnen met het aanbieden van telecomdiensten.

Later heeft T-mobile Tele2 overgenomen en is toen begonnen met T-mobile Thuis. Door deze overname kreeg T-mobile 800.000 nieuwe klanten die een internetabonnement hadden. T-mobile heeft anno 2023 zo’n 1,5 miljoen internet aansluitingen verspreidt over heel Nederland. 

Dutch fiber glasvezel

T-mobile is altijd bezig met vernieuwing en ontwikkeling. Zo heeft het bedrijf haar eigen glasvezelnetwerk genaamd ODF, Dutch fiber. Het doel van T-mobile is om door heel Nederland glasvezel te gaan aanbieden. Dit doen zij inmiddels in veel gemeentes in Nederland.

dutch fiber

Glasvezel is de toekomst. Met snelheden tot 1.000 mb/s krijgen consumenten een ongekende ervaring aan internetsnelheid. Met deze snelheden kun je met 4 tot 6 personen onbeperkt en ongestoord gamen, films kijken en Youtuben. Dat allemaal tegelijkertijd. De postcodecheck van T-mobile laat zien of er glasvezel op jouw adres mogelijk is. 

Wat kost glasvezel ten opzichte van ADSL?

Een internetabonnement zonder televisie kost gemiddeld € 30,- p.m. Vanwege de concurrentie op de markt schommelt deze prijs en zijn er vaak acties voor nieuwe klanten met b.v. de eerste 6 of 9 maanden 50% korting. Omdat je bij glasvezel kunt kiezen voor snelheden van 1.000 mb/s zijn deze pakketten vaak wat duurder. Gemiddeld € 70,- per maand.

Je bent dan wel verzekerd van een stabiele en ultrasnelle internetverbinding. Uit de postcodecheck komt ook naar voren hoeveel mb/s er op je adres beschikbaar is. 

Kun je glasvezel aanvragen? 

Je kunt alleen glasvezel aanvragen bij T-mobile als er ook daadwerkelijk glasvezelkabels in je straat liggen. Voor het aanleggen van glasvezel zijn er namelijk vergunningen nodig vanuit de Gemeente. Nadat de vergunningen zijn vrijgegeven begint T-mobile met de planning van aanleg.

glasvezel aanleg in straat

Vervolgens worden de straten opengebroken en worden de glasvezel kabels in de grond verwerkt. Zelfs na deze aanleg kan het nog maanden duren voordat je glasvezel kunt aanvragen. Meestal krijg je van T-mobile een kaart in huis met informatie over de aanleg van Glasvezel. 

Please follow and like us:
Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *