Ziggo Sim only Deals van Vodafone – Alleen een Simkaart

Gratis bol.com cadeaubon

 

Ziggo actie

Ga naar Ziggo

Ziggo Sim Only Deals

Ziggo Sim Only heeft nieuwe simkaart deals. De beste Sim only deals van Ziggo bekijk je hier. Wie kent Vodafone niet? Vodafone is in 1995 begonnen met het aanbieden van mobiele telefonie in Nederland onder de naam Libertel. ’s werelds grootste aanbieder van telecom, namelijk in ruim 42 landen.

ziggo sim only

Vodafone is een van Nederlands grootste aanbieders op het gebied van Telecommunicatie. De reden dat Vodafone zo groot is, komt met name omdat Vodafone voor een hoog kwalitatieve verbinding zorgt. In 2022 introduceert Vodafone 5G waardoor je internet en telefoonverbinding. Bekijk direct alle Sim only deals op Vodafone.nl

vodafone sim only deals

Sim only van Vodafone

Als je een Sim Only abonnement zoekt met topkwaliteit dan is Vodafone de meest voor de hand liggende keuze. De dekking van Vodafone’s netwerk is zo goed, dat je overal een stabiele en snelle telefoonverbinding hebt. 

Als je op zoek bent naar een goedkoop Sim only abonnement, dan is Vodafone niet het goedkoopst. Vodafone is vergeleken met andere telefoonproviders aan de iets duurdere kant. De meeste mensen kiezen toch voor Vodafone omdat het een paar euro scheelt, en de verbinding een stuk beter is dan bij andere providers. Wil je toch een goedkoper Sim only abonnement? Start dan direct met Sim only vergelijken.

Kies je voor een Sim only van Vodafone dan krijg je dus een simkaart en geen mobiele telefoon. Je betaalt alleen voor de bundel die je afsluit. Daarom is een Sim only maandelijks voordeliger. Bekijk de acties op Vodafone.nl

sim only

Wat is een Sim only abonnement? 

De naam zegt het eigenlijk al, de letterlijke vertaling van Sim only is, Alleen een Simkaart. Dit is een abonnement zonder telefoon maar wel met de voordelen van een maandabonnement. Dit maakt dat je goedkoop kunt internetten, bellen en sms’en. Ziggo Sim Only is onderdeel van Vodafone

Vodafone Netwerk

Vodafone heeft een snel en stabiel internetnetwerk. Deze provider is ’s werelds grootste 4G aanbieder en biedt ook 5G aan. Wist je dat het netwerk van Vodafone 100% Klimaatneutraal is?

Service en kwaliteit dat is waar Vodafone voor staat. Hierbij staat de consument als klant centraal. Of je nu onbeperkt bellen met internet nodig hebt, of als je nooit belt kun je een kleine bundel nemen. Veel klanten van Vodafone vinden deze flexibiliteit belangrijk. 

vodafone sim only

Welke voordelen heb je met een Vodafone Sim Only? 

  1. Overal en altijd snel internet
  2. Gratis 4G bij Red Sim only
  3. Gratis je bundel verhogen. 
  4. Combi-voordeel met Ziggo en Vodafone

Zoals eerder gezegd: De dekking van Vodafone is zo goed in Nederland, dat je nooit zonder verbinding zit. Zie onderstaand dekkingsgebied van de telefoonmasten.

Combi-voordeel Ziggo/Vodafone

Ben je klant bij Ziggo internet en tv? Dan krijg je altijd gratis extra als je ervoor kiest om Vodafone met Ziggo te combineren. Sinds 2017 is Ziggo met Vodafone gefuseerd en hierdoor heb jij als consument extra voordelen. 

Bij een Red Sim only abonnement krijg je 5 euro korting op je Sim Only abonnement. Bij de Start en Red Together extra ontvang je 2,50 euro korting. Naast deze korting verdubbelt Vodafone iedere maand je bundel en krijg je dus extra data! Maar dat is nog niet alles! Door je Internet en Telefoon te combineren heb je bij Ziggo de keuze voor een gratis TV-pakket. Denk hierbij aan Ziggo Movies of Sport.  Sluit hier je Ziggo abonnement af.

vodafone ziggo aanbieding klantvoordeel

Wat is het goedkoopste Sim Only abonnement?

Je hebt al een goedkoop Sim only abonnement bij vodafone vanaf €15,- per maand. Dit Sim only abonnement wordt ook wel Start M genoemd. Je beschikt dan over 150 belminuten en 2,5 GB aan data. Je kunt overigens met deze sim only onbeperkt smsen. Als je ook nog een Ziggo gaat combineren met Vodafone betaal je voor dit abonnement maar €12,50 en krijg je dubbel zoveel data: 5 GB! Goedkoper wordt het haast niet.

actie vodafone 2023

Ga ik voor Sim only of Prepaid? Wat is het verschil?

Als je geen toestel bij een abonnement wilt, dan is Sim only en prepaid, beiden een goede keus. Maar wat is precies het verschil tussen Sim only en prepaid? 

Voordelen Sim only:

Met een Sim only van Vodafone betaal je maandelijks achteraf éen vast bedrag voor je internet en belbundel. Een Sim only sluit je af voor 1 jaar, tenzij je een nog scherpere deal wilt, dan kies je voor 2 jaar. Dan krijg je namelijk €1,- korting per maand op je Sim only abonnement.

Voordelen Prepaid:

Je betaalt altijd vooraf voor je prepaid-tegoed. Je kiest een simkaart met geld erop of je koopt een maandbundel. Het geld kun je gebruiken en opwaarderen wanneer je dat zelf wilt. Met een maandbundel krijg je extra data en belminuten voor minder geld, deze bundel is een maand geldig.

Welk Sim only abonnement van Vodafone past bij mij?

Dat hangt geheel af van je verbruik. Wil je alles onbeperkt? Zowel internet als bellen? Dan zou een Sim only red abonnement perfect zijn. Deze heb je voor €32,50 per maand. Combineer je met Ziggo, dan kost dit abonnement €25,- 

Staat bereikbaarheid voorop met weinig verbruik? Dan is een voordelig Sim only Start abonnement de perfecte keuze voor jou. 

Vergelijk hier alle vodafone abonnementen en kies wat het best bij jou past.

simkaart vodafone

Welke abonnementen biedt Vodafone aan? 

Er zijn 2 soorten abonnementen bij Vodafone, namelijk: Start en Red.

“Ik wil bereikbaar zijn met het Start abonnement.”

Vooral bereikbaar zijn? Dan is deze Sim only deal ideaal voor je. 

  • Onbeperkt sms’en- 150 belminuten
  • 2,5 GB bij Start M of 10 GB data bij Start XL
  • Combineer je Ziggo en Vodafone? Dan verdubbelt Vodafone je data.

Nummerbehoud bij Sim only

Ga je overstappen dan wil je in de meeste gevallen je telefoonnummer behouden. Vodafone biedt een overstapservice aan waarbij je makkelijk je telefoonnummer kunt overzetten. Je krijgt wel een nieuwe simkaart. De instructies voor nummerbehoud wordt duidelijk uitgelegd tijdens het bestellen. Je vinkt tijdens het bestellen van je Sim only abonnement “Nummerbehoud” aan. Op de dag van je nieuwe contract wordt je nummer overgezet op je nieuwe simkaart. Vodafone zegt automatisch je oude contract op.

Deel data met Sim Only Red Together

Wil je superveel data? En willen je familie, vrienden of collega’s  net zoveel data? Sluit dan samen een Sim only Red Together af. Met dit abonnement van max 5 abonnementen kun je goedkoper internetten. Je beschikt over een gemeenschappelijke bundel van max 200 GB. Samen delen en samen besparen. 

 

Please follow and like us:
Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *