Ziggo Nieuwe klant & Bestaande Klanten Korting – Verlengen met Korting

Ziggo Nieuwe klant en bestaande klanten korting

Nieuwe en Bestaande klanten van Ziggo hebben recht op een korting. Nieuwe klanten krijgen een welkomstcadeau en bestaande klanten kunnen sinds kort ook online verlengen met korting. Zoals Ziggo Sprinters. Normaal gesproken krijg je als bestaande klant geen welkomstcadeau en dus heeft Ziggo bedacht om trouwe bestaande klanten te gaan belonen.

korting bestaande klanten ziggo

Wat doet Ziggo voor trouwe Klanten? Trouwe klanten moeten volgens Ziggo ook worden beloond! Direct aanbiedingen voor bestaande ziggo klanten bekijken.  Ook in 2023 krijgen zowel nieuwe klanten als bestaande klanten hoge korting op Ziggo’s internet abonnementen.

Slim combineren voor extra korting als Ziggo klant

Als Ziggo klant profiteer je nu extra veel van de Vodafone Deals. Tijdelijk geen aansluitkosten. Als Ziggo klant profiteer je van combivoordeel. Geniet van extra TV pakketten, Dubbele Data, 7,50 korting op je mobiel en extra voordelen met Priority. Bekijk de deals op Vodafone.nl 

actie voor bestaande klanten van ziggo

Ziggo Aanbieding

Klanten van ziggo vragen zich steeds vaker af of hun Ziggo Abonnement goedkoper kan. Het antwoord hierop is: Ja! Ook bestaande klanten van Ziggo kunnen hun abonnement verlengen met een korting. Zo kun je korting bij Ziggo krijgen.

huidige acties ziggo 2023

Online zie je veel consumenten toch vol ongeloof dat bestaande klanten vergeten worden en dat alleen nieuwe klanten mooie aanbiedingen krijgen. Overstappen van provider is tegenwoordig niet meer zo ingewikkeld, de meeste modems zijn plug & play.

internet vergelijken en besparen

Huidige acties bij Ziggo.nl

De huidige acties worden steeds leuker en dat maakt overstappen naar Ziggo een slimme keuze. Wil je het komende jaar (2023) goedkoper internet dan kun je bij Ziggo kiezen voor zeer voordelige internet pakketten. Steeds vaker zie je dat Ziggo hoge kortingen geeft aan nieuwe en bestaande klanten.

ziggo aanbieding

Het is dus een slimme keuze om zo nu en dan over te stappen om zo op je portemonnee te besparen óf om een gaaf welkomstcadeau te ontvangen. Start vandaag nog met Internet Vergelijken en kijk met welke aanbieding jij kunt overstappen!

Ziggo Verlengen met Korting

Ziggo vindt dat ook bestaande klanten recht hebben op een korting en dus worden trouwe klanten beloond met een korting van 6 maanden. Verlengen betekent dat je jouw contract opnieuw verlengd met 1 jaar en daar hoort een leuke aanbieding bij. 

verlengen met korting bij ziggo

Cadeau voor Ziggo Klanten

Cadeaus doet Ziggo niet aan. Wel krijg je een fikse korting op je maandbedrag. De hoogte van de korting voor bestaande klanten hangt af van het internet-pakket dat je afsluit. Op ziggo.nl vind je de meest actuele kortingen.

Als je liever een cadeau bij je abonnement wilt kun je kijken wat de andere providers te bieden hebben.

trouwe klanten van ziggo krijgen korting

Hoe krijg je korting als bestaande klant van ziggo? 

Ziggo probeert er alles aan te doen om nieuwe klanten binnen te halen met interessante aanbiedingen. Deze zijn vaak voordeliger dan wat bestaande klanten betalen voor hetzelfde internet pakket. Maar óok jij als trouwe bestaande klant van Ziggo hebt recht op een korting op je abonnement. Als je jaarcontract is afgelopen kun je ervoor kiezen om te verlengen met een korting. Dit doe je simpel en eenvoudig online. Je doet dit makkelijk via jouw Ziggo account. Je hoeft dus niet te bellen naar de klantenservice. (dat scheelt weer wachttijd).

bestaande klanten ziggo

Hoe werkt de aanbieding voor bestaande klanten?

Voor bestaande klanten is het beste om in te loggen op je Ziggo portaal. Daar vind je actuele aanbiedingen voor bestaande klanten. Als abonnee heb ook jij recht op een korting van b.v. 6 of 12 maanden.

Volg deze stappen om een aanbieding voor bestaande klanten te bestellen op Ziggo.nl:

 • Log in op je Ziggo portaal
 • Klik op “Mijn abonnement”
 • Klik op “Wijzig uw huidige pakket”
 • Kijk voor aanbiedingen voor bestaande klanten
 • Kies de gekozen aanbieding en klik op “Verder”
 • Vink “Ik accepteer de voorwaarden” aan en klik op “Verder”
 • Geef de gewenste betaalmethode aan en klik op “Doorgaan”

Voila, je hebt nu een leuke korting als bestaande klant te pakken. Hierdoor bespaar je weer een aantal maanden op je Internet en TV abonnement van Ziggo.

Wat is een bestaande klant en wanneer heb je recht op verlengen met korting?

Een bestaande klant ben je als een internet abonnement hebt afgesloten die inmiddels is ingegaan. Je hebt recht op verlengen met korting als je minimaal 1 jaar klant bent bij Ziggo Na dit jaar heb je recht op een korting met verlengen. Op deze manier wilt Ziggo trouwe klanten belonen. Een vorm van korting wordt daarom ook wel beschouwd als een cadeau en zo hebben bestaande klanten ook recht op een welkomstcadeau.

aanbieding ziggo

Ziggo voordelen vaste klanten

Speciaal voor bestaande klanten van Ziggo zijn er unieke acties die je kunt kiezen tijdens het verlengen van je contract. Vanwege de fusie met Vodafone heb je als Ziggo klant ook recht op andere voordelen: Priority, korting en voorrang bij evenementen. 

Trouwe klanten

Trouwe bestaande vinden het absurd dat alleen nieuwe klanten voordeel krijgen zoals een welkomstcadeau. Ziggo heeft voor nieuwe klanten altijd een actie die voor bestaande klanten niet zijn weggelegd. Dat moest anders vonden ze bij Ziggo. Daarom kunnen trouwe klanten vanaf heden ook terecht voor een korting als zij hun abonnement verlengen. 

huidige acties bij ziggo

Verlengen met korting? Nieuw contract.

Bestaande klanten die ingaan op een actie met verlengen met korting moeten wel rekening houden dat er een nieuwe overeenkomst wordt aangegaan. Dit houdt in dat je een nieuw jaarcontract afsluit en dus minimaal voor 1 jaar weer vast it aan een Ziggo Abonnement.

Dus wil je verlengen met korting? Ga dan naar ziggo.nl login op MijnZiggo en kijk voor de aanbiedingen voor bestaanden klanten.

 

Nieuwe klant worden bij Ziggo – Hoe werkt dat? En wat zijn de aanbiedingen van Ziggo op dit moment? Nieuwe klanten van Ziggo krijgen een welkomstcadeau in de vorm van een hoge korting. Hier vind je alle Ziggo Acties voor nieuwe klanten.

nieuwe klant worden bij ziggo tips

Nieuwe klant worden bij Ziggo

Nieuwe klant worden bij Ziggo is een slimme keus als je een goede kwaliteit aan internet wilt afsluiten. Je kunt op verschillende manieren klant worden bij Ziggo. De meest voorkomende manier is om online Ziggo te bestellen. Je kunt ook naar de fysieke winkel maar de meest actuele aanbiedingen voor nieuwe klanten vind je op de website van ziggo.nl

ziggo klant worden

Voordelen van Ziggo klant worden

Er zijn meerdere voordelen als je Ziggo klant wordt. We hebben alle voordelen op een rijtje gezet!

 • Nieuwe klanten krijgen een welkomstcadeau
 • Binnen 10 dagen internet in huis
 • Makkelijke installatie, eventueel met gratis hulp.
 • Geen haperingen of uitvallend internet. Kortom: goed internet.

Nieuwe klant? Ziggo Cadeau!

Nieuwe klanten kunnen korting krijgen bij Ziggo als je (opnieuw) klant wordt. Met opnieuw wordt bedoeld dat je huidige provider anders is dan Ziggo. Als je enkele jaren geleden bij Ziggo zat, kun je wel weer in aanmerking komen om opnieuw korting te krijgen als je klant wordt.  Bijvoorbeeld deze Ziggo aanbieding voor nieuwe klanten:

ziggo huidige actie

Nieuwe klanten krijgen een welkomstcadeau in de vorm van een hoge korting. De kortingen van Ziggo zijn er vrijwel altijd voor nieuwe klanten. Dit wordt ook wel een welkomstcadeau genoemd.

Ziggo aanbieding nieuwe klanten

Een voorbeeld hiervan is dat je 6 maanden 50% korting krijgt op je internet abonnement. Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten van Ziggo. De Ziggo acties vind je hier.

Met de huidige Ziggo aanbiedingen is het voor nieuwe klanten ontzettend interessant om als consument afnemer te worden bij Ziggo. Je zult genieten van razendsnel internet voor een betaalbare prijs. Dit betekent dat je maandlasten laag blijven én hou je geld over om nog meer leuke dingen te doen, zoals een avondje naar de bioscoop.

nieuwe klant ziggo

Nieuw abonnement? Korting bij Ziggo

Met een nieuw abonnement van Ziggo krijg je direct een hoge korting. Overstappen naar Ziggo loont! Je bespaart jaarlijk tot wel 250 euro bij deze internet provider. Wacht niet te lang, pak de beste deal en begin met geld overhouden.

De reden dat Ziggo een nieuwe klant beloont is omdat ze graag hun klandizie willen vergroten en verbeteren. Ziggo staat er om bekend om ook trouwe klanten te belonen, dus na je eerste jaar heb je vaak nog steeds recht op een leuke korting.

 

Samenvatting klant worden bij Ziggo

Bij Ziggo geniet je dus van extra voordeel als je overstapt met een Ziggo aanbieding voor nieuwe klanten. Dit voordeel loopt op tot 250 euro per maand. Ziggo heeft een superstabiele internetverbinding en je kunt uitgaan van topservice. Ziggo wordt door Trustpilot beoordeeld met 4/5 sterren. 

Please follow and like us:
Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *