Vodafone Abonnement met Telefoon

Met een abonnement van Vodafone met toestel betaal je maandelijks voor internetten, bellen en sms’en, en kun je jouw favoriete telefoon uitzoeken. Ideaal als je het nieuwste mobieltje wilt scoren.

Direct Overstappen op vodafone.nl | Kies voor een goedkoop abonnement met gratis * toestel. Gratis is dus niet geheel gratis. Het betreft een abonnement met toestelkrediet. 

Of je nu veel,  weinig óf onbeperkt internet nodig hebt, er is altijd een abonnement dat bij je past. Onbeperkt bellen voor een vaste prijs per maand. Er is zelfs een waarbij je je internet deelt met vrienden. Jij kiest! Bekijk de nieuwste toestellen op Vodafone

vodafone abonnement met telefoon

Overstappen met Telefoon

Vodafone is uitgeroepen tot beste provider van mobiele aanbieders. Je hebt bij Vodafone keuze uit een 1 jarig en 2 jarig telefoon abonnement. Je kunt kiezen uit verschillende bundels. Bellen is tegenwoordig zo goedkoop geworden dat de meeste mensen kiezen voor onbeperkt bellen. 

Overzicht van Telefoons

Ben je benieuwd naar de nieuwste toestellen en aanbiedingen van een Vodafone Telefoon abonnement? Bekijk dan hier de pdf: Overzicht van toestellen met actuele acties

vodafone telefoon abonnement

Overstappen naar een Vodafone Abonnement met Telefoon 

Overstappen naar Vodafone is een goede keuze als je voor kwaliteit wilt gaan. Met het ijzersterke netwerk van Vodafone zit je geen moment zonder internet en kun je ongehinderd bellen en gebeld worden. Vodafone is altijd up to date met de nieuwste toestellen, zoals de nieuwe iPhone 13 en de Samsung S22.

De nieuwste toestellen  

Een van de nieuwste iPhones, de iPhone 13 is een van de telefoons die Vodafone aanbiedt i.c.m. 1 of 2 jarig abonnement. Hier een filmpje met uitleg over de iPhone 13.

Toestel Verlengen

Al klant bij Vodafone? Dan kun je eenvoudig, snel en gratis je abonnement verlengen met telefoon op vodafone.nl/verlengen

Als je huidige toestel prima werkt kun je er ook voor kiezen om een sim only abonnement te bestellen. 

Onbeperkt Internet Abonnement

Naar hartenlust onbeperkt whatsappen, bellen en scrollen tot je scheelziet. Met het onbeperkt data abonnement van Vodafone kun je bellen, sms’en en internetten zonder dat je rekening hoger wordt.

onbeperkt internet vodafone abonnement

Unlimited Genieten

Altijd verbonden met het internet voor een vaste prijs per maand. Als je een fanatieke internetter bent, dan is onbeperkt echt iets voor jou! Zonder limiet internetten, downloaden, streamen, films kijken zonder dat je buiten je bundel gaat. Deze bundel kan nooit op gaan. 

 

Voordelen onbeperkt met toestel

  • Nooit paniek of je door je bundel bent
  • Niet meer afhankelijk van Wifi
  • Geen kosten buiten je bundel

Bekijk hier het Telefoon aanbod op Vodafone.nl

 

Tegenwoordig sluiten steeds meer mensen een telefoon abonnement af bij Vodafone. Sinds de fusie met Ziggo, krijgen consumenten nog meer voordeel als ze bijvoorbeeld Vodafone en Ziggo samen hebben. Hierdoor bespaar je al gauw 5 euro per maand. Vodafone heeft alle soorten toestellen die je maar kunt bedenken. Vodafone is een van de grotere mobiele telecommunicatiebedrijven in NL en maakt deel uit van de Vodafone Group. Het meest toonaangevende telecombedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. 

 

1x per maand de beste deals

Ontvang 1x per maand een overzicht van cadeaus bij Overstappen Van Provider.  Zo ben je als eerste op de hoogte van overstap acties.