Youfone 5G | Youfone krijgt vanaf vandaag 5G op het netwerk!

Youfone krijgt 5G op het mobiele netwerk

Vandaag heeft Youfone 5G bekend gemaakt dat ook zij 5G gaan aanbieden. Het is alweer een tijd geleden dat 5G  op de markt is gekomen. 5G is de opvolger van 4G. Dit betekent een snellere dataoverdracht, meer capaciteit en minder vertraging van het mobiele netwerk. Hierdoor worden filmpjes kijken en gamen steeds leuker op je mobiele telefoon. Met 5G kunnen we met meer mensen tegelijkertijd nog sneller en soepeler gamen, face-timen en online surfen. 

youfone 5G

Voordelen 5G 

  • 5G is de toekomst, klaar voor hogere snelheden
  • Razendsnel en tegelijkertijd up en downloaden, gamen en streamen
  • Altijd een goede internetverbinding, ook op drukkere plekken. 

Voor wie is 5G

Het 5G netwerk van Youfone is er voor zowel nieuwe klanten als bestaande klanten. Alle bestaande en nieuwe klanten worden automatisch en kosteloos overgezet naar 5G. Om gebruik te kunnen maken van Youfone’s 5G-netwerk heb je een geschikt 5G-toestel nodig. Heb je geen geschikte telefoon voor 5G, dan behoud je gewoon je huidige 4G-verbinding.(Zonder extra kosten!).

Welke toestellen zijn geschikt voor 5G?

De meest nieuw uitgebrachte modellen van de grotere merken als Apple iPhone en Samsung zijn geschikt voor 5G. Maar er zijn meer toestellen die geschikt zijn voor 5G. Hier een 5G toestellen overzicht van Youfone

sim only youfone met 5G

De Grotere providers zijn in 2020 begonnen met het aanbieden van 5G en nu is ook Youfone aan de beurt. Zij hebben namelijk vandaag bekend gemaakt dat je een 5G abonnement kunt afsluiten. Bestaande klanten worden automatisch geüpgraded naar 5G van Youfone

Wat is 5G?

5G is supersnel internet en is vergelijkbaar met de snelheid van wifi internet thuis. Youfone is de laatste jaren sterk gegroeid met name vanwege hun goedkope sim only bundels. Hierdoor bespaar je op je maandlasten en heb je toch razendsnel internet

De grotere providers zijn in 2020 begonnen met het aanbieden van het populaire 5G netwerk. Vandaag heeft Youfone bekend gemaakt ook 5G te gaan aanbieden via het krachtige netwerk van KPN. 

verschil tussen 4G en 5G van youfone

Het verschil tussen 4G en 5G

4G en 5G zijn twee verschillende generaties telefoon technologie. 5G is de opvolger van 4G en dit maakt 5G het nieuwste netwerk wat er momenteel in telecomland beschikbaar is. 5G biedt verbeteringen ten opzichte van 4G, namelijk een snellere data overdracht, snellere reactietijd en een hoger capaciteit. Dit houdt in dat je met 5G van Youfone sneller en soepeler kunt downloaden, browsen gamen en streamen. Uiteraard moet jouw telefoon wel voor 5G geschikt zijn.

dekking 5G youfone overzicht

5G Dekking van youfone

De dekking van 5G van Youfone is in bijna heel Nederland beschikbaar. Bekijk hier de dekkingskaart voor 5G

Youfone maakt gebruik van het premium KPN Netwerk. Volgens de Ookla Speedtest blijkt dat KPN wederom het beste en snelste mobiele netwerk van Nederland heeft. Dit blijkt uit gegevens van Ookla. Dus je kunt rekenen op goed bereik. 

Please follow and like us:
Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *