Huurteamnederland.nl helpt huurders met huurverlaging

Huurteamnederland.nl

Huurteamnederland.nl is een organisatie die juridisch advies geeft op het gebied van huurrecht. Huurteamnederland.nl helpt huurders bij een (tijdelijke) huurverlaging als zij gebreken in de woning hebben. Naast gebreken kan Huurteam Nederland ook ondersteuning bieden bij de toetsing aanvangshuurprijs. Dit is een toetsing van de huurprijs bij nieuwe huurcontracten. Door gebruik te maken van het puntensysteem kan Huurteam Nederland helpen om jouw huurprijs definitief te verlagen. Zelfs met terugwerkende kracht.

Huurverlaging met terugwerkende kracht

Huurders zijn vaak niet goed op de hoogte van de wet en regelgeving. In meerdere gevallen kan een huurder aanspraak maken op een huurverlaging met terugwerkende kracht. Op de website van Huurteamnederland.nl vind je alle informatie om te zien of ook jij recht hebt op een huurverlaging. Veel verhuurders vragen namelijk te veel huur en dat mag volgens de wetgeving niet. In zulke gevallen kan Huurteam Nederland juridische begeleiding bieden om een procedure te starten voor een huurverlaging.

Huurteam door heel Nederland

Huurteam Nederland is actief in alle grote steden zoals: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Leeuwarden, Groningen, Nijmegen, Arnhem, Enschede, Alkmaar, Leiden, Amersfoort, Schiedam en Vlaardingen.

Puntentelling

Huurteamnederland komt bij je thuis op bezoek om de puntentelling van de woning op te meten. Blijkt uit de puntentelling dat je te veel huur betaalt? Dan zal Huurteam Nederland je helpen om de huur te verlagen. Dit doen zij door een procedure bij de Huurcommissie te starten.

 

 

Please follow and like us:
Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *