KPN Glasvezel Postcode check

Het snelste Internet op dit moment? Glasvezel. Heb jij al gecheckt of Glasvezelinternet op jouw adres beschikbaar is en wat jouw maximale internetsnelheid is? Check het met de KPN Glasvezel Postcode check.

kpn glasvezel postcodecheck

glasvezel bord kpn

Razendsnel Internet met de glasvezel check

KPN POSTCODECHECK

Steeds meer steden wordt van Glasvezelinternet voorzien. KPN-Netwerk voert dit uit, en op steeds meer plekken zie je borden met “hier wordt aan glasvezel gewerkt”. De kpn postcodecheck glasvezel laat direct zien of jouw adres glasvezel ready is. Check direct jouw maximale internetsnelheid

KPN Glasvezel Snelheid

alles in 1 van solcon pakket

Glasvezel Snelheid

De snelheden die KPN realiseert met Glasvezel Internet is 1 Gb/s. Dat is ruim 10x sneller dan DSL.

internet en tv solcon icon

glasvezelabonnement

Je bent niet verplicht om 1Gb/s aan snelheid af te nemen. Ook kun je kiezen voor 100 en 200 Mb/s.

internet only solcon

Postcodecheck

De postcodecheck laat in een oogopslag zien welke snelheid op jouw adres mogelijk is. Lekker makkelijk!

kpn postcode check.

Kpn Glasvezel check

Op deze pagina controleer je of kpn glasvezel op jouw adres beschikbaar is en welke internetsnelheid er mogelijk is. Zoals je wellicht al wist, is glasvezel de toekomst. Met glasvezel behaal je snelheden tot ruim 1.000 gb/s. Dat is tien keer sneller dan adsl!

kpn glasvezel check
KPN is uitgeroepen tot beste Glasvezel provider van Nederland.

Glasvezel controle

Helaas is nog niet ieder adres aangesloten op het glasvezelnetwerk. Daarom is het handig om de glasvezel check van KPN te doen. Je weet dan direct of er glasvezelverbinding op jouw adres te verkrijgen is.

Wanneer krijg ik KPN Glasvezel?

Wij krijgen veel vragen van mensen “Wanneer krijg ik Glasvezel van KPN?. Wij verwijzen mensen naar deze pagina waar je de postcode glasvezel check van KPN doet. Hier zie je direct of jouw adres glasvezelverbinding heeft.

Is er nog geen glasvezel op jouw postcode? Dan bestaat er een grote kans dat dit binnenkort gaat gebeuren. KPN legt namelijk op meerdere plaatsen in Nederland glasvezelinternet aan. Dit wordt door KPN Netwerk gedaan.

Glasvezel kaart

Met de KPN Glasvezel kaart zie je wat er op dit moment op de planning ligt, waar kpn met de gemeente afspraken heeft gemaakt om glasvezelkabels te gaan leggen. Het handige aan de glasvezelkaart is dat je ook ziet hoelang het aanleggen van glasvezelinternet duurt en op wanneer er aan de werkzaamheden begonnen wordt.

Het is de bedoeling dat eind 2023 het overgrote gedeelte van Nederland voorzien is van glasvezel. De kosten voor glasvezel internet zijn over het algemeen gelijk aan die van DSL. Vaak betaal je wel wat meer aansluitkosten omdat er een monteur langs moet komen om de internet-verbinding tot stand te brengen. Het aansluiten van internet ligt net iets gecompliceerder dan bij ADSL waar het in principe plug & play is.

Unieke glasvezelcheck

Het unieke aan onze postcode check, is dat hij ook glasvezel vergelijkt. Ook wel de kpn glasvezel postcodecheck genoemd. Wil je ook andere glasvezelproviders vergelijken? Start direct met Glasvezel Vergelijken

KPN komt regelmatig met leuke acties waarbij de installatiekosten gratis zijn of dat je 6 maanden korting krijgt op je internetabonnement. Voor actuele acties bekijk je onze internet met cadeau pagina.

Het is een goed idee om lid te worden van onze nieuwsbrief zodat je maandelijks op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen.

postcodecheck kpn

Hoe werkt de KPN Postcodecheck?

uitleg over kpn internet postcodecheck

1. Vul je postcode in

Hierboven vul je jouw unieke postcode en huisnummer in. Klik vervolgens op CHECK om de postcodecheck uit te voeren.

4. Bestellen

Nadat je jouw pakket gekozen hebt klik je op “meer informatie” Je gaat nu direct naar de website van KPN en de postcodecheck neemt jouw voorkeuren mee. Je hoeft op de website van KPN niet nog een keer je voorkeuren in te vullen. Handig toch?

2. Voorkeuren selecteren

Aan de linkerkant van de postcodecheck kun je kiezen welke internetsnelheid je wilt. Ook kun je jouw mobiele abonnement aanvinken om te zien of je klantvoordeel kunt krijgen. Vervolgens selecteer je jouw favoriete zenderpakket. Klik op check om de KPN postcodecheck uit te voeren.

5. Abonnement afsluiten

Nu je op de website van KPN bent ga je verder met het bestelproces. Je vult jouw persoonlijke gegevens in en voert de bestelling uit.

 Gefeliciteerd! Je hebt nu jouw internetabonnement besteld.

3. Keuze selecteren

Na het invullen van je postcode en voorkeuren zie je welke KPN Internet pakketten op jouw adres beschikbaar zijn. Je ziet welke snelheden er mogelijk zijn en wat de kosten per internet pakket zijn. Kies het abonnement dat bij jouw situatie past.

Hulp bij bestellen?

Heb je moeite met bestellen? Vraag een van onze servicemedewerkers om je telefonisch te helpen met bestellen.

Bel met 06-40956661

 

KPN Postcodecheck Aankondiging.

Zodra KPN Netwerk gaat beginnen met de aanleg van Glasvezel in jouw wijk ontvang je per post een brief over de werkzaamheden. 

Zo kun je aangeven of je op jouw adres wel of geen glasvezel wilt ontvangen. In deze video wordt uitgelegd hoe zo’n aankondiging werkt.

Met onze glasvezel check van KPN zie je direct of er glasvezel op jouw adres mogelijk is. Benieuwd wanneer jou adres glasvezel krijgt? doe de KPN glasvezelcheck op kpnnetwerk.nl

 

 


Internet Vergelijken

Vragen over onze vergelijker of heb je vragen omtrent overstappen van provider?
aarzel niet en vraag een van onze experts voor hulp

glasvezel internet vergelijken
Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee