Ziggo Zakelijk Aanbieding

Hier vind je alle Ziggo Zakelijk aanbiedingen voor 2023. Als ondernemer wil je goed bereikbaar zijn. Ziggo Zakelijk is dan een slimme keuze.

Ziggo Zakelijk Aanbieding in 2023

Optimaal besparen op Ziggo Zakelijk als ondernemer? Hier lees je alle mogelijke voordelen voor Ziggo Internet en TV. Misschien twijfel je of je een zakelijk of particulier internetabonnement moet nemen. Als je zakelijk internet afsluit geniet je van vele voordelen. Op deze pagina worden de Ziggo Zakelijk voordelen nader toegelicht. Bekijk hier de huidige Ziggo Zakelijk acties

ziggo zakelijk aanbieding

acties van Ziggo Zakelijk in 2023

Ook in 2023 heeft Ziggo Zakelijk een interessante aanbiedingen. Het aanbod van Ziggo is voor zakelijke klanten erg uitgebreid en er zijn veel opties mogelijk. Zakelijke gebruikers genieten van belastingvoordeel en als bedrijf kun je jouw internetkosten als aftrekpost gebruiken. In dit overzicht ontdek je alle Ziggo aanbiedingen in 2023 voor zakelijke gebruikers.


cshow

 

Zakelijk Internet pakket samenstellen

Voordat je een Ziggo Zakelijk pakket kunt samenstellen is het handig te weten voor wie Ziggo Zakelijk is. Ziggo Zakelijk is namelijk voor bedrijven en ZZP’ers. Onder bedrijven wordt verstaan een eenmanszaak, vof, bv of andere bedrijfsvorm. Het is niet mogelijk om als particulier een Ziggo Zakelijk abonnement af te sluiten.

 

Met Ziggo Zakelijk heb je volop keuze. Net als bij particulier kun je als bedrijf kiezen uit 3 verschillende internet-pakketten:

  • Ziggo Start Extra
  • Ziggo Complete Extra
  • Ziggo Giga Extra

Hoe hoger het internet-pakket des te hoger de korting. De huidige Ziggo Zakelijk aanbieding heeft een korting tot maximaal 6 maanden.

Voordelen van Ziggo Zakelijk

Als bedrijf is internet vaak een essentieel onderdeel van je business. Hierdoor komt je bedrijf mogelijk in aanmerking voor BTW voordeel op Ziggo Internet en TV. Je kunt 21% btw aftrekken van de internetkosten die je hebt gemaakt. Ook zijn de totaalkosten voor Ziggo Zakelijk aftrekbaar.  Om aan de eisen te voldoen van de belastingdienst dient je internetabonnement wel op naam van de zaak te staan.

Ga direct naar Ziggo Zakelijk

Ziggo Zakelijk actie bij contractduur

Naast de huidige aanbiedingen van Ziggo Zakelijk kun je als ondernemer ook kiezen voor een extra contractduurkorting. Je kunt bij Ziggo Zakelijk kiezen voor 12, 24 of 36 maanden looptijd. Bij een looptijd  36 maanden krijg je maandelijks tot € 7,50 euro korting op je Ziggo Zakelijk abonnement. Deze korting krijg je bovenop de actuele aanbiedingen die gelden.

Extra korting bij combineren

Ook als je Vodafone hebt profiteer je van extra voordelen bij Ziggo Zakelijk. Je krijgt dan korting op je Vodafone abonnement en gratis TV zenders zodat je voordeliger uit bent.

Waarom Ziggo Zakelijk?

  • Snel en stabiel internet, zelfs als je vaste verbinding komt te vervallen
  • Overal televisie kijken met Ziggo Go
  • Persoonlijk contact met een vast contactpersoon
  • Toegang tot online cursussen en trainingsmodules

 

Heeft deze pagina je geholpen?
JaNee